AFHOLDT: Efteråret 2020, Online

Citrix Synergy Digital

På grund af COVID-19 er Citrix Synergy 2020 ændret fra en almindelig konference med deltagergebyr til en gratis virtuel oplevelse under overskriften Citrix Synergy Digital. Samtidig er den flyttet fra maj til efteråret. edgemo deltager naturligvis fortsat, og når vi kommer lidt tættere på, melder vi ud, hvordan det kommer til at foregå.

Senest opdateret: 2. april 2020 kl. 10:51

Citrix Synergy Digital er nu rykket til efteråret 2020, for at sørge for at alle kan holde fokus på den nuværende situation. Indholdet er fortsat produktnyheder, interaktiv træning, best-practices og hands-on-erfaringer, som vi er vant til. Der vil også stadig være keynotes fra Citrix executives, produktledere, strategiske partnere og kunder. 

Læs mere om ændringer og nye tiltag vedrørende konferencen på Citrix' egen side.

I foråret kan vi dog stadig forvente nyt fra Citrix, da de starter Remote Works: a Citrix Virtual Series. Det vil blive en online serie af sessioner om remote work.

Pris & indhold

Det er i år gratis at deltage i konferencen, som nu foregår online. Læs mere om konferencen på Citrix' websiteVi afventer mere information fra Citrix om, hvordan det kommer til at foregå. Siden her opdateres løbende.

Ønsker du at blive automatisk opdateret, når vi har et program klar, kan du tilmelde dig nedenfor, så kontakter vi dig. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage invitationen direkte i din inbox eller blot hold øje med eventkalenderen.

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.