15. september 2021 kl. 09:00-12:30 i Hinnerup

Lenovo ThinkAgile + Azure Stack HCi

Nogle ting egner sig bare bedst til at mødes om IRL end URL*. Derfor er det en stor fornøjelse ENDELIG at kunne invitere til et fysisk seminar igen! Vi skal nemlig sparke dæk sammen med edgemo's datacenterkonsulenter, Jesper Buer og Alex Sørensen, i et demo-miljø, bestående af Lenovo ThinkSystem servere, Azure Stack HCI og Lenovo xClarity. Med andre ord: Lenovo ThinkAgile MX - en supporteret og stabil virtualiseringsløsning.

.

OBS - ny tilføjelse til seminaret! Microsoft har netop annonceret, at Windows Server 2022 nu er klar til implementering i produktionsmiljøer. Og da Windows Server har en klar sammenhæng med seminarets indhold, har Jesper Buer og Alex Sørensen valgt at dykke ned i de spørgsmål, der stiller sig i kø:

  • For nok er Windows Server 2022 nu gået GA, men hvor blev Microsoft Hyper-V Server 2022 af?
  • TPM 2.0 er aktiveret som standard i Server 2022, hvad har det af betydning for vores infrastruktur?
  • Hvad betyder DNS-over-HTTPS, SMB AES-256-GCM og QUIC - de mange nye sikkerhedstiltag?

Seminaret er især relevant for dig, der har med fjernkontorer, decentral it eller mindre datacentre at gøre. Er din virkelighed et større og mere komplekst datacenter, kan ThinkAgile MX og Azure Stack HCi stadig være relevant, men er næppe eneste løsning.

Grundlæggende handler det om at drive on-premises datacentere smartere og sikrere med Lenovo ThinkAgile MX og Microsoft Azure Stack HCi. Hvordan du gør det, koger vi ned til følgende fire punkter på formiddagsseminaret, som er mere demo end slides:

  • ThinkAgile MX, gennemgang
  • Ny licensmodel, licensering efter forbrug, undgå overlicensering
  • xClarity Manager, nemt vedligehold og andre features. Alex viser, hvor simpel xClarity-administrationen er i det daglige
  • Springbræt til Azure - Jesper giver eksempler på, hvordan en Azure Stack HCI-certificeret løsning er et fantastisk springbræt til at migrere eller offloade til Microsoft Azure Cloud-produkter.

Hyper Converged Infrastructure (HCI) sammensmelter Compute, Virtualisering, Storage og til dels Netværk i ét og samme produkt. Det er smart, når du vil eliminere behovet for ressourcer til administration af SAN og LAN. Nu har Lenovo certificeret flere af deres ThinkSystem servere powered by Intel® op imod Microsoft's Hyper-V og StorageSpaces Direct-løsninger (Azure Stack HCI). Ovenpå dét leverer Lenovo xClarity software til simpelt og 1-click administration. Tilsammen bliver det til Lenovo ThinkAgile MX - en supporteret og stabil virtualiseringsløsning.

* IRL = In Real Life, URL = UnReal Life

Mød seminarets maskinmestre

Alex Sørensen er Infrastructure Specialist inden for forretningsområdet, Azure & Datacenter. Han har været i it i snart 25 år og i edgemo siden 2012. Alex er en del af det rescue squad, der redder vores kunder, når cyber-angrebet rammer. Vil du læse om Alex in action, kan du fx dykke ned i historierne Det perfekte angreb og Rum til udvikling.

Jesper Buer er også Infrastructure Specialist og lidt af en hybrid, da han både er specialiseret i VMware og Hyper-V og desuden supplerer vores stærke Azure-kompetencer. Eksempelvis er Jesper mastermind bag vores Azure Update Management workshop, der gør sikkerhedsopdatering nemt. Se optagelsen af Jesper's webinar om Update Management.

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.