2. marts 2021 kl. 13:00-14:00

edgemocca: Lenovo ThinkPad 2021

Hele Danmarks Mr. ThinkPad alias Flemming Märtens, produktansvarlig for Think i Lenovo, fortæller om alle de spændende nyheder i Lenovo's ThinkPad 2021 lineup.

Det kommer naturligvis til at handle om den nye generation af ThinkPads, baseret på de nyeste CPU’er fra Intel og AMD. I modsætning til de sidste par år får vi i år dog også flere og væsentlige opdateringer af eksisterende modeller, fx med nye formfaktorer på skærmene, Thunderbolt 4 og 5G.

Se eksempler på sidstnævnte i videoen herunder fra CES 2021, hvor Lenovo introducerer en fuldstændig redesignet ThinkPad X1 Carbon og X1 Yoga med blandt andet nyt 16:10 skærmformat, reduktion af skærmens blå lys og et samarbejde med Dolby (som de første bærbare i verden); alt sammen for at give os en bedre brugeroplevelse - også når vi mødes online.

Udover forbedringer kommer Lenovo med helt nye funktioner, fx modeller med indbygget UWB (ultra-wideband) radar, der gør det endnu lettere og mere sikkert at bruge sin ThinkPad. Der er også en række helt nye modeller, fx den letteste ThinkPad nogensinde (907 gram) og den slankeste ThinkPad nogensinde (11.5 mm) samt den første ThinkPad med Chrome for Enterprise.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den gør vi nu virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en inviteret gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

.

Gik du glip af webinaret, edgemocca: Lenovo ThinkPad 2021?

Se optagelsen af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.