24. marts 2021 kl. 13:00-13:45

edgemocca: Nem sikkerhedsopdatering

Uden et effektivt patch management-system kan det være så bøvlet at sikkerheds-opdatere servere, at opgaven forsømmes - med konsekvenser for sikkerhed, effektivitet og oppetid til følge. Men det er nemt at gøre noget ved. 

Brug 45 minutter hen over den virtuelle kaffemaskine sammen med Infrastructure Specialist, Jesper Buer, og få en intro til Azure Update Management. Målet er i sidste ende at hjælpe dig i retning af en funktionel og kørende Patch Management-løsning – med overblik og automatiseret patch.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse. 
Niels Holm orkestrerer spørgsmål og chat under webinaret - tøv ikke med at sætte ham i arbejde.

Derfor er det vigtigt

Når vi forsømmer at patche serverne til nyeste version, opstår sårbare huller ind til vores forretningskritiske data, og risikoen for hackerangreb forøges betragteligt. Men det har også en effekt på det daglige arbejde med systemerne, da mangel på vedligehold gør, at systemernes performance ikke længere er optimal. Dét kan påvirke medarbejdernes effektivitet i form af unødvendige lange responstider eller ligefrem nedetid.

I mange organisationer er patch management dog en udfordring. Opgaven kan være uoverskuelig i et netværk med enorme mængder endpoints, styresystemer og apps. Derfor - set ud fra både et økonomisk og tidsmæssigt perspektiv - er et effektivt patch management-system uundværligt.

Et effektivt patch management-system

Patch Management-systemet WSUS kan opleves forældet og ikke længere så smidigt. Erstatter du WSUS med det nyere Azure Update Management opnår du blandt andet et forbedret overblik over, hvilke servere der er patchet. Og benytter du Microsoft Endpoint Configuration Manager eller SCCM, kan du med fordel integrere med Azure Update Management. Udfører du udelukkende Azure Update Management på din Automation Account, er løsningen så godt som gratis. Læs mere om Azure Update Management her

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den gør vi nu virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en inviteret gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

.

Gik du glip af webinaret, edgemocca: Nem sikkerhedsopdatering?

Se optagelsen af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.