28. oktober - 30. november 2022

Konkurrence: Vind en Aruba UXI-sensor

EVENTET ER AFHOLDT. "The WiFi is down" er blevet så skræmmende et udsagn, at vi bruger det til Halloween på græskarlanternerne. For rigtig meget afhænger af netværket, og som netværksansvarlig ser du ikke altid det samme som brugerne. Men det kan du nu - hvis du vinder en af de to UXI-sensorer, vi har sat på højkant sammen med Aruba!

"Netværket er nede! Forbindelsen er elendig. Det lagger!" Som netværkadministrator kan du sikkert nikke genkendende til brugernes udsagn. Men det er ikke givet, at det er samme billede, du ser i din ende af netværket. Måske er alle lamper på dashboardet grønne, mens mistanken om en fejl-40 hos brugeren blinker rødt. Nu kan du vælge at suse hen til brugeren, der brokker sig, men det er ikke altid, at brugeren sidder lige rundt om hjørnet, eller at du har tid til et brugerbesøg - og måske var det slet ikke i dag men i onsdags, der var problemer.

Dét findes der en løsning på! Hvis du har en Aruba User Experience Insight (UXI) Sensor, så kan den "lege bruger" for dig. Sensoren ser simpelthen netværket fra brugerens perspektiv og viser tydeligt, om brugerne på netværket har en god digital oplevelse - både lige nu og historisk. UXI-sensoren garanterer naturligvis ikke netværkets oppetid, men den giver dig en chance for at se årsagen til de dårlige brugeroplevelser og for at handle på det. Om dit netværk er baseret på Aruba, Cisco eller et andet brand betyder intet - sensoren måler på det hele.

Konkurrencen

Deltag i konkurrencen om en UXI sensor, et års licens og en gratis konsulentdag (værdi kr. 21.500) ved at udfylde formularen i bunden af siden. Den 1. december 2022 trækkes to vindere, som får direkte besked, og samtidigt aftaler vi dato for levering og opsætning.

Præmien

Hvis du vinder, modtager du og din arbejdsplads 1 stk. HPE Aruba User Experience Insight Sensor (R7H75A) og 1 års tilhørende cloud-licens (R4W97AAE) samt en gratis konsulentdag, som omfatter følgende:

  • Demonstration af UXI-sensoren, så du ved, hvad den kan, og hvordan den fungerer
  • Assistance til opstart af produktet inklusiv licenser, registrering og aktivering
  • Opsætning af standard test og services, fx svar fra DNS/DHCP server og svar fra RADIUS server i forbindelse med authentikering, samt dialog om øvrige muligheder
  • Opsamling på sensor/cloud dashboardets afsløringer

Se  YouTube-videoen, hvor TechFive interviewer Allan Højberg og Frank Stott fra Aruba om UXI-sensoren.

Fun fact

I anledning af Halloween har Aruba lavet en særlig version af deres UXI dashboard med græskar ;-)

Konkurrencen er slut

Tusind tak for jeres bidrag. Tjek vores eventside for nyeste konkurrencer, seminarer med mere.