24. september 2019 i Bella Centeret

VeeamOn Tour

EVENTET ER AFHOLDT. Har du fået de seneste nyheder fra VeeamON 2019 i Miami? Deltag på VeeamOn Tour 2019 i København og hør alt det nyeste fra Veeam.

edgemo er en af guld-sponsorerne til VeeamOn Tour. Det er vi fordi Veeam er en af vores mest anbefalede backup-løsninger. VeeamOn Tour giver dig mulighed for at høre mere om de nyeste teknologier og at finde ud af, hvordan du får mere ud af dine løsninger. Mød os til VeeamOn Tour og få en snak om din backup.

Charlotte Nobel

Business Relationship Manager

Thomas Laursen

Infrastructure Specialist

Infrastructure Specialist

HVORNÅR? 24. september, 09:00 - 16:00

HVOR? Bella Center, Center Blvd. 5, indgang 2

TILMELD dig på Veeams website

edgemo og Veeam

At tage backup skal være nemt og fungere uden større indsats. Det skal være nemt at genskabe data, samtidig med at det skal kunne skaleres. For få år siden outsourcede mange deres backup - i dag tager flere og flere det retur til eget datacenter, eventuelt i kombination med en kopi hos en leverandør eller i skyen.

Årsagen er blandt andet større krav til funktionalitet, end du normalt får via en traditionel remote backup. Et eksempel kunne være evnen til hurtigt at genskabe data i tilfælde af hackerangreb. Samtidig har mange et ønske om større grad af automatisering. Mange af de nævnte krav understøttes af Veeam backup, hvilket er én af årsagerne til, at edgemo i mange tilfælde anbefaler denne løsning. Læs blandt andet om Intego's erfaringer med Veeam og edgemo.

edgemo besidder højeste certificering inden for Veeam salg, rådgivning og konsulentområdet. Det sikrer dig bedst mulig rådgivning og en succesfuld implementering. 
Ved den årlige prisuddeling modtog edgemo hele to ud fire priser.

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.