25. marts 2022 kl. 16:30-18:25, online

Virtual Expo 2022

Hvert år arrangerer xenappblog.com online-konferencen, Virtual Expo, med Citrix som omdrejningspunkt. Og hvert år inviteres en eller flere af edgemo's erfarne Citrix-specialister - typisk dem, der kan kalde sig CTA'er eller CTP'er.

I år er det Infrastructure Specialist og CTA, Kasper Johansen, samt Cloud Solution Specialist og CTP, Martin Therkelsen, der udbreder sig om henholdsvis FSLogix og Office Container samt om automatisering af Citrix Cloud images i Azure via API og Azure DevOps. Mød dem begge herunder og vær opmærksom på, at konferencen foregår på engelsk.

Kl. 17:40-18:25

Kasper Johansen

Kasper deltager i en paneldebat sammen med Ray Davis (CTA) og Mike Streetz (CTP) om FSLogix Profile og Office Container, fx filserver-design, antivirus-anbefalinger, multi-session-adgang, profilekskluderinger og profil- / container-optimeringer. FSLogix containere er nemlig, med de rette konfigurationer, næsten en set it and forget it-løsning.

Kl. 16:30-17:15

Martin Therkelsen

Martin er Cloud Solution Specialist i edgemo og fortæller om automatisering af Citrix Cloud images i Azure ved hjælp af API og Azure DevOps.

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.