8. september 2021 kl. 13:00-13.45

edgemocca: Windows 11

Nu er det officielt: Windows 11 udkommer i 2021! Få en rundtur i den nye version sammen med Jesper Nielsen, edgemo's Solution Architect og DKs eneste Microsoft MVP inden for Windows and Devices for IT.

For seks år siden meldte Windows-teamet ud, at Windows 10 ville være den sidste Windows-version, men det har nu vist sig ikke at holde stik. Men hvad er det så, der har fået Microsoft til alligevel at løfte versionsnummeret til 11? Er det bare marketing, som nogle mener, eller er der mere i det? Det kan du læse mere om i denne nyhed, skrevet af Jesper Nielsen.

Men der er mere! For efter en god sommers trykprøve, dykker Jesper længere ned i dybderne på Windows 11 og serverer det hele for dig på webinaret den 8. september kl. 13:00-13:45. Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Jesper ved, hvad han taler om. Udover sin fornemme MVP-titel driver han brugergruppen Windows Management User Group DenmarkJesper har arbejdet med Windows lige så længe, han kan huske. Og så brænder han for at fortælle om den gode brugeroplevelse: hvordan vi får både sikre og robuste arbejdspladser uden at gå på kompromis med brugervenligheden. Det har givet Jesper et både bredt og dybt kendskab til Windows, men også til alle komponenterne, der indgår i en moderne arbejdsplads.

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den har vi gjort virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

Tilmeld dig edgemocca

edgemocca er kaffesnak-webinarer, som typisk tager 30-60 minutter. Platformen er Teams Live Events. Formen er mere demo end powerpoint, og en fast edgemoderator styrer løjerne.