14. september 2021 kl. 13:00-13:45, online

edgemocca: Windows 365

Henover sommeren ramte annonceringen af Windows 365 os alle – og 2. august frigav Microsoft servicen. Der gik kun én dag, så måtte Microsoft lukke for ansøgningen til Windows 365 trial-abonnementer; interessen var nok noget større end de havde forventet. Derfor er det højaktuelt at få prøvesmagt det nye IT candy i denne demo-heavy præsentation af Windows 365.

"Men hvad er Windows 365 egentlig? Og hvordan relaterer det sig til Azure Virtual Desktop?" spørger du måske allerede nu. Uden at afsløre for meget kan vi fortælle, at Windows 365 er nyeste skud på stammen i sortimentet af virtuelle skriveborde...

  • leveret som en personlig pc, kørende i Azure
  • hvor Microsoft står for udrulning og afholder kapacitetsudgiften
  • og hvor prisen pr. bruger er licensbaseret*) og ikke forbrugsbaseret, som vi ellers kender det fra Azure Virtual Desktop (tidligere kendt som Windows Virtual Desktop).

*) Ligesom på Microsoft 365-produkterne

På 45 minutters kaffepause fortæller edgemo's specialister, Martin Therkelsen, Niels Holm, Flemming Hjorth Andersen og Casper Lenander, om Windows 365 Business og Enterprise, men viser også, hvordan det nemt kan udrulles til jeres brugere, og hvordan du administrerer de respektive udgaver.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den har vi gjort virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

.

Gik du glip af webinaret, edgemocca: Windows 365?

Se optagelsen af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.