AFHOLDT: 11. februar 2021 kl. 09:00-16:00, online

Windows Virtual Desktop workshop

Med en spritny - og indtil videre Danmarks eneste - Microsoft Windows Virtual Desktop Advanced Specialization i hånden, deler vores specialister ud af deres viden og best practice om Windows Virtual Desktop. Vi gennemgår de muligheder, virtuelle desktops giver brugerne, med en teknisk hands-on-tilgang.

Windows Virtual Desktop (WVD) workshoppen giver dig både viden om og hands-on erfaring med at designe og implementere en virtual desktop-infrastruktur i Azure. Vores specialister har mere end 20 års erfaring med at designe, implementere og drifte virtuel desktop løsninger, så du er i gode hænder.

Det kan du forvente:

  • Introduktion til desktop virtualisering, industriscenarier, On-prem → Cloud
  • Implementeringsmuligheder for WVD, Management Plane-muligheder, tredjeparts-værktøjer og prisstruktur
  • Forudsætninger, design og arkitektur, best-practice
  • Opsætning til Hands-On Lab
  • Lab 1, Implementering af WVD: Opret AAD-grupper og tildel brugere, opret et master image, opret en profilcontainer til FSLogix, provisionér host pool og opret forbindelse til WVD
  • Lab 2, Drift af WVD: Overvågning, image-håndtering og skalering
  • Next step og hvordan du kommer i gang

7 timers online-undervisning kan være noget af en prøvelse - også for voksne. Derfor vil vi naturligvis gøre, hvad vi kan, for at bløde op på formatet, så du ikke ender med "ømme ører og firkantede øjne".

Virtual Desktop - den moderne, agile og sikre arbejdsplads

Windows Virtual Desktop (WVD) løser mange af de udfordringer, vi møder, når brugerne skal have adgang til applikationer og data. Og den er som skabt til organisationer, der ønsker brugervenlig adgang med en sikker, fleksibel og centraliseret styring af Windows Desktop og tæt integration med Office 365 samt andre Azure-baserede workloads. I har muligvis allerede adgang til WVD - se licenskravene

I december 2020 opnåede vi i edgemo - som de første i Danmark - specialiseringen: Microsoft Windows Virtual Desktop Advanced Specialization. Med specialiceringen vil Microsoft sikre, at vi kan tilbyde de absolut bedste leverancer til vores kunder på Windows Virtual Desktop - fra pre-sales og PoC til implementering og driftsservices. Microsoft’s nye Virtual Desktop-produkter matcher en udvikling, vi i edgemo har som vores helt centrale fokus – den moderne arbejdsplads: Modern Workplace.

Bemærk: Din oplevelse med Microsoft Teams bliver bedst med Teams-appen. Vi anbefaler derfor at downloade appen, da ikke alle browsere understøttes. Når du deltager i vores event, kan dit navn, din e-mailadresse og/eller dit telefonnummer muligvis ses af andre deltagere i workshoppen. Ved at deltage i eventet accepterer du dette.

Tilmeld dig ventelisten

Der er en overvældende interesse for workshoppen, så alle pladser er desværre optaget p.t. Men skriv dig gerne på ventelisten, så giver vi dig besked, når der bliver en ledig plads eller kommer en ny workshop. Du modtager en bekræftelse på din tilmelding via mail.