Travel Kit

Hvis du skal arbejde hjemmefra eller ofte skifter arbejdsplads tænker du måske, at det er besværligt med ergonomisk korrekte arbejdsredskaber, eller at udstyret er for tungt at slæbe rundt på, men sådan behøver det ikke at være. Med et RollerMouse Travel Kit, der vejer mindre end en pose mel og er lige til at tage under armen, får du en ergonomisk arbejdsplads, der øger din effektivitet, forebygger spændinger og reducerer smerter forårsaget af brug af en traditionel mus.

Udlån af produkter

Hvis du og dine kolleger har lyst til at afprøve fordelene ved Contour's produkter, er det muligt at låne og teste dem gratis i 14 dage.

Bliver I glade for produkterne, kan de købes efter prøveperioden, og ellers sendes de retur til Contour.

Regler og krav til hjemmearbejdspladsen

Arbejdsmiljøloven gælder også for distancearbejde. Det betyder, at arbejdsgiveren også har ansvaret for, at arbejdsforholdene i orden, når du arbejder hjemme hos dig selv. Det gælder også, hvis du er sendt hjem i forbindelse med covid-19 epidemien.

Videokanal

Lær mere om ergonomi, få tips til en god arbejdsdag og gode øvelser til kroppen, se de nyeste produkter samt hvordan de virker og bruges, ved at følge med på Contour's YouTube kanal.