Vi skabte noget nyt og banebrydende, da vi satte edgemo i søen i 2011. Og vi fortsætter – nu som en del af Danoffice IT med global rækkevidde og fælles handling for fremtiden. Vi handler med it, men det handler ikke kun om it.

Hos os kommer mennesket først - kun sådan kan vi gøre en forskel. Vores solide forretning og konstante udvikling bygger på, at vi trives som mennesker. Sammen og hver for sig.

Både edgemo og Danoffice IT er startet af entusiastiske entreprenører med drømmen om at gøre det anderledes og bedre; en drøm, der er gået i opfyldelse! For vi gør en forskel. Vores bidrag til verden har afsæt i Danmark, men rækker ud - også til de fjerneste egne af kloden og til verdens brændpunkter. Derfor er det vigtigt for os at bringe ansvarlighed ind i vores hverdag og i det, vi leverer.

Det er skrevet ind i vores Kulturelle Forfatning, en Grundlov, vi ikke bare læser, men lever. Vi investerer kontinuerligt og tungt i organisation og kultur. For vi véd, at specialister har behov for at sparre med andre specialister i øjenhøjde og på tværs af fagområder, og at vi alle har behov for inspiration og socialt samvær. Derfor kan vi - i en tid med ekstrem mangel på arbejdskraft - bryste os af en exceptionel høj fastholdesrate.

+250 kolleger og din nye leder venter kun på dig

Succes smitter, og mængden af kunder og opgaver stiger. Dét kræver flere edgemo og Danoffice IT people i Hinnerup, Ballerup, Svendborg og udland. Se vores ledige stillinger. Er der intet, der matcher dig lige nu, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

For at hjælpe dig lidt på vej, har vi lavet et portræt af din kommende leder. Undersøgelser viser nemlig, at arbejdsglæden oftest hviler på kemien og samarbejdet med nærmeste leder og kolleger. Portrættet er krydret med kontaktinfo på et par af dine kommende kolleger, som du velkommen til at kontakte for at høre mere om både leder og arbejdsplads. Se portrætterne her – klik på en leder for at læse om ham/hende.

Elev i edgemo?

Det kræver tid og ressourcer at påtage sig ansvaret for at uddanne nye talenter til vores spændende branche. Det er en investering i mennesker, samfund og dygtige medarbejdere.
Siden 2016 har vi haft elever som en del af Inside Sales teamet - en succes, vi fortsat bygger på.

Men hvad mener eleverne selv? edgemo’s første elev, Heidi Suzette Damsgaard, sætter her ord på, hvordan det er, at være elev i edgemo: ”Når vi størstedelen af døgnets vågne timer er på vores arbejdsplads, er det vigtigt, at vi har det godt dér. I edgemo er man ikke bare en del af et team, man føler sig nærmest som en del af en familie. Noget af det, der i dén grad styrker sammenholdet, er vores festlige arrangementer.”
Heidi er, efter endt uddannelse, fastansat som Inside Sales Specialist.

edgemo's kultur & ledelse

Så du videoen øverst på siden, hvor vores tidligere VP, Sales Corporate & Public (nu CEO i edgmeo green), Morten Arknæs, udtaler sig om edgemo's kultur og ledelse? Se den fulde version med lyd lige her.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.