”Drømmen var at skabe et sted, hvor man ikke kun tænker på sig selv eller får næseblod af stress, men hvor det derimod er så rart at være, at man giver sit hjerteblod og sammen med de andre leverer sit optimale”

Sådan skrev JyllandsPosten om edgemo i 2014. Og det fantastiske er, at drømmen gik i opfyldelse. Siden 2011 år har vi skabt en arbejdsplads, hvor det er så rart at være, at de nu flere end 110 edgemo people giver sit hjerteblod i en grad, så vi hvert år vækster – uden at give det mindste køb på vores værdier. Og dét er et godt ståsted for, når vi i 2022 går sammen med Danoffice IT om at skabe en ny virkelighed for dansk it - som ét samlet selskab med over 250 ansatte. Danoffice IT er - med skarpt fokus på blandt andet bæredygtighed - i dag førende leverandør af it til NGO’er, herunder global leverandør til FN, samt Danmarks største HPE-forhandler.

Vi holder fast 

I edgemo investerer vi kontinuerligt og tungt i vores organisation og kultur. Vi ved, at specialister har behov for at sparre med andre specialister i øjenhøjde og på tværs af fagområder. Vi tror på, at alle har behov for tid til inspiration og socialt samvær. Vi tager på internationale konferencer, uddannelse, en tur i bøgeskoven i august og spontane ture på vinbar - find selv på flere.

Derfor kan vi - i en tid, hvor it-branchen oplever en ekstrem mangel på arbejdskraft - bryste os af en exceptionel høj fastholdesrate.

"Det, der blev ret tydeligt for mig, var, at her tænker man ikke kun på penge. Kundens succes betyder meget. Hvis kunden selv har fundet en løsning, som vi ikke tror er god for dem, så siger vi det, som det er, og hjælper dem på rette vej. Det giver en god troværdighed. Det er klart, at det er noget helt andet end bare at skubbe produkter i hovedet på folk – og sige ja til alt. Men det er rart ar arbejde sådan”, fortæller Bendo Ratnakumar, Infrastructure Specialist i edgemo.

Vil du være med til at bære drømmen videre?

Succes smitter, og mængden af kunder og opgaver stiger. Dét kræver flere edgemo people – både i Hinnerup og i Albertslund. 

Vi søger nye edgemo people - se vores ledige stillinger i menuen til højre. Er der ingen ledige stillinger, der matcher dig lige nu, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@edgemo.com.

Mød din nye leder

Undersøgelser viser, at arbejdsglæden oftest hviler på kemien og samarbejdet med nærmeste leder og kolleger. Vi har derfor lavet et portræt af de edgemo-ledere, du som ny kollega refererer til. Hvert portræt er krydret med kontaktinfo på edgemo-folk, der i dag refererer til dem - dem er du velkommen til at kontakte. 

Se portrætterne her – klik på en leder for at læse om ham/hende.

edgemo's kultur & ledelse

Så du videoen øverst på siden, hvor vores salgsdirektør og medejer, Morten Arknæs, udtaler sig om edgemo's kultur og ledelse? Se den fulde version med lyd lige her.

.


Elev i edgemo?

Det kræver tid og ressourcer at påtage sig ansvaret for at uddanne nye talenter til vores spændende branche. Det er en investering i mennesker, samfund og dygtige medarbejdere.
Siden 2016 har vi haft elever som en del af Inside Sales teamet - en succes, vi fortsat bygger på.

Men hvad mener eleverne selv? edgemo’s første elev, Heidi Suzette Damsgaard, sætter her ord på, hvordan det er, at være elev i edgemo. Heidi er, efter endt uddannelse, fastansat som Inside Sales Specialist.

”Når vi størstedelen af døgnets vågne timer er på vores arbejdsplads, er det vigtigt, at vi har det godt dér. I edgemo er man ikke bare en del af et team, man føler sig nærmest som en del af en familie. Noget af det, der i dén grad styrker sammenholdet, er vores festlige arrangementer som kickoff, SmukFest og edgemo summit.”

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.