Vi skabte noget nyt og banebrydende, da vi satte edgemo i søen tilbage i 2011. Og vi fortsætter – nu som en del af Danoffice IT med global rækkevidde og fælles handling for fremtiden. Vi handler med it, men det handler ikke kun om it. Og vi mangler dig!

Danoffice IT er førende leverandør af it til IGO'er og NGO’er, herunder FN. Som et brand under Danoffice IT leverer edgemo it-infrastruktur til offentlige og private organisationer i ind- og udland. Det omfatter også vores solide Consulting-forretning inden for Azure & DatacenterModern Workplace & Security, Identity m.m.

Men succes smitter, og mængden af kunder og opgaver stiger. Dét kræver flere nye kolleger. Derfor leder Annette nu efter en teamleder til Consulting Services i Ballerup.

Om dig og jobbet som Teamleder

Som Teamleder i edgemo bliver du en del af en organisation, hvor kompetenceniveauet er højt, og hvor der er fokus på kvalitet og vedvarende kunderelationer. Vi prioriterer at give kunden en god oplevelse - fra det første møde, over rådgivning til implementering og driftsservices.

Du bliver ansvarlig for et team af erfarne konsulenter, tilknyttet vores afdeling i Ballerup. Det højt certificerede team af Infrastructure Specialists er sammensat af forskellige kompetenceprofiler - alt fra core infrastruktur og netværk til Azure, Modern Work og Security. Vi sætter en ære i - og er kendt for - at have de bedste konsulenter og at holde os up-to-date. Derfor vægtes det højt både at udvikle nye talenter OG at fastholde  den nuværende stab af konsulenter fra øverste hylde. Siloer finder du ikke hos os, men derimod et stærkt tværfagligt samarbejde.

Dine primære opgaver er - foruden den daglige ledelse - at udvikle og få uddannet afdelingen samt at rekruttere nye kollegaer. Med opgaven følger ansvaret for, at I når jeres budget, og for at vores strategiske initiativer gennemføres med succes.

Dine faglige kompetencer

 • du er stærk på personaleledelse
 • du evner distanceledelse og kan - trods distancen - skabe en nærhedskultur
 • du har erfaring fra konsulentbranchen
 • du er visionær, holder fingeren på pulsen inden for public cloud-udvikling og har et godt fundament inden for klassisk infrastruktur
 • du er i stand til at bygge bro mellem salg, løsningsarkitekter og konsulenter
 • du er ikke bange for at stå i spidsen for eller deltage aktivt i såvel kunde- som leverandør-events

Dine personlige kompetencer

 • du er udadvendt, struktureret og kvalitetsbevidst
 • du har en udpræget høj grad af troværdighed
 • du er modig og tør at sige til og fra i forhold til opgaver
 • du er velbegavet og ærlig

Er du edgemo? 

Lever du op til jobkriterierne og vores fire dyder: mod, empati, ydmyghed og stræbsomhed? 
Er svaret ja, vil vi have dig med! Med til at bygge videre på successen. Med til at arbejde sammen med branchens dygtigste kolleger på et vinderhold, hvor vi tør stille krav til hinanden.
Vi snakker ikke bare – vi beviser det og gi’r dig:

 • Attraktive løn- og ansættelsesvilkår
 • Et positivt og inspirerende arbejdsmiljø i gode fysiske rammer
 • En arbejdsplads i vækst og en arbejdskultur, hvor vi passer på hinanden
 • Faglig udvikling som sikrer, at du altid er blandt de bedste inden for dit felt

Send din ansøgning og dit CV til job@edgemo.com, og kontakt gerne Annette for at høre mere om stillingen.

Vil du vide mere?

Kontakt Annette

Undersøgelser viser, at arbejdsglæden oftest hviler på kemien og samarbejdet med nærmeste leder og kolleger. Derfor laver vi meget snart et portræt af din kommende leder, Annette. Du er velkommen til at kontakte Annette direkte, hvis du har spørgsmål.