Vi skabte noget nyt og banebrydende, da vi satte edgemo i søen tilbage i 2011. Og vi fortsætter – nu som en del af Danoffice IT med global rækkevidde og fælles handling for fremtiden. Vi handler med it, men det handler ikke kun om it. Og måske mangler vi lige præcis dig.

Danoffice IT er - med skarpt fokus på blandt andet bæredygtighed - førende leverandør af it til IGO'er og NGO’er. Som et brand under Danoffice IT leverer edgemo it-infrastruktur til offentlige og private organisationer i ind- og udland.

Hvis du synes, det lyder spændende og måske lige noget for dig, så har Marianne Dein Espersen fra vores People & Culture en opfordring til dig: "Send mig din uopfordrede ansøgning og dit CV via job@edgemo.com, så sørger jeg for, at den kommer i den relevante leders hænder".

Bedre selv - bedre sammen

Vi tilbyder et positivt og inspirerende arbejdsmiljø i gode fysiske rammer og med attraktive løn- og ansættelsesvilkår.

Vores DANOFFICE ACADEMY sikrer personlig og faglig udvikling for alle ansatte - fra grønne talenter til topledere - og en karriere, der løbende følges op på. Vi har et udviklingskoncept, vi kalder "Bedre selv - Bedre sammen". Grundtanken er, at hvis vi har det godt med os selv, har vi det bedre med andre. Dermed vil vi arbejde bedre sammen. Og arbejder vi godt sammen, så vinder vi.

Vil du vide mere?

Kontakt Marianne & Torben

Du er altid velkommen til at kontakte Marianne eller Torben, vores Head of People & Culture, hvis du har spørgsmål om edgemo, edgemo green eller Danoffice IT.