Skrevet marts 2019

"Det eneste, der adskiller Ballerup og Hinnerup er geografien. Øst har fundet sig selv som en del af helheden de sidste to-tre år. Det er rigtig fedt. Og på begge sider eksploderer vores services. Her er det vores fælles opfindsomhed, som er efterspurgt, og så er det lige meget, hvilken afdeling, man er i”

I vores Inside Sales i Ballerup sidder Jannie Hansson - hvis hun da ikke lige er i gang med at hygge om hele afdelingen med morgenmad, sætte musik på og sørge for, at der er rart. Jannie er ikke ansat til de ting – hun kan bare ikke lade være. Tag ikke fejl: Hun har over 20 års erfaring fra it-branchen, så hun har helt styr på, hvad hun laver. Men vores kultur og velbefindende betyder så meget for hende.

Vi er ikke noget uden hinanden

Jannie vil sine kolleger, og hun er et sted, hvor folk vil hinanden. ”Alle har bare det samme mål”, siger hun. ”Her er edgemo særlig: Vi vil de samme ting – vi vil vores virksomhed. Vi siger, hvad vi mener – vi er ikke noget uden hinanden. Det er derfor, det er SÅ vigtigt, at vi har det godt”. Jannie siger det, så man kan mærke, at hun mener det. ”Jeg er sådan som menneske! Jeg vil ikke kunne lave det, jeg laver, hvis jeg ikke havde mine kolleger. Man kan ikke tage sådan noget for givet, og derfor er det vigtigt, at vi igennem vores vækst bibeholder vores syn på mennesker”.

”Et dejligt eksempel var til vores kickoff i 2019. Efter tre år med høj vækst og næsten 60 nye kolleger trængte vi til bare at snakke med hinanden om stort og småt og om hverdagen. Så vi droppede konkurrencerne og teambuildingen, og så snakkede vi! Det var fedt, vi er jo mange, som ikke ses hver dag”.

”Mor”

Jannie's dagligdag er meget alsidig. Hun tager lidt andre opgaver på sig, end andre gør. ”Jeg bliver kaldt for Jannie-mor herovre, for jeg kan godt lide, at mine kolleger har det godt. Jeg møder ofte ind en halv time før, min arbejdsdag starter, og så hygger jeg – gør lokalerne klar, tænder musik og lys. Så er der klar til at servicere kunderne til punkt og prikke bagefter”, fortæller hun begejstret. ”Vi er meget tætte herovre, fordi vi ikke er helt så mange. Jeg arbejder bedst, hvor det støjer lidt, og hvor man hygger sig – og det gør vi. MEN selvom vi er færre end i Jylland, så vokser vi hele tiden, så jeg er i gang med at uddelegere nogle af kulturopgaverne, fordi arbejdsopgaverne bliver flere og flere”.

Mennesker flyder sammen

Egentlig sagde Jannie i første omgang nej, da hun blev kontaktet af en edgemo-kollega. Men da hun kunne se, at hun faktisk kendte en del fra branchen gennem mange år, så sagde hun ja. ”Det var gode relationer, og jeg trængte til at prøve noget nyt. Jeg ville have mennesket med – det betød meget” siger hun om rejsen til edgemo.

”Jeg har meget med i rygsækken, jeg har faktisk også arbejdet i 8 år som sælger en overgang. Men hos edgemo er vi på mange måder også et levende billede på selve it-udviklingen, hvor tingene smelter sammen. Man skal kunne gå i bredden – på tværs, og det gør vi også internt hos edgemo. Det er en del af vores bevidsthed”.

Jannie - som udtales [Sjanni] - har slået sine folder i it-branchen siden årtusindeskiftet med ansættelser hos bl.a. Kompetera og Iteo. Hun har rigtig godt styr på Microsoft-licensering og på de forskellige hardware-brands sortimenter.

Øst Vest Fælles Fest

Det eneste, der adskiller Albertslund og Hinnerup er geografien, siger Jannie. Ifølge hende går vi ikke så meget op i det. ”Der bliver ikke truffet jydebeslutninger hen over hovederne på os” forklarer hun.

”Det går stærkt begge steder, og vi er rundet af den samme kultur. Øst har fundet sig selv som en del af helheden de sidste to-tre år. Det er rigtig fedt. Vi fejrer i fællesskab. Vi har lige lukket en kæmpeordre i Øst, og det fejres lige så meget i Vest. Og på begge sider eksploderer vores services. Her er det vores fælles opfindsomhed, der er efterspurgt, og så er det lidt lige meget, hvor kunden bor og hvilken afdeling, man er i”.

God Service er vejen frem

Jannie har været med i mange år, så hun har fulgt udviklingen tæt. ”Jeg kan huske, da cloud-bølgen var helt ny. Mange brændte altså fingrene – især it-cheferne. Men i dag er man både oppe og nede, og her er edgemo bare med. Vores services automatiserer processerne og gør livet lettere derude. Vi har sindssygt dygtige konsulenter, som kan se behovene. Se mulighederne. Servicen er ikke noget i sig selv – det er det, vi gør med den, der er det vigtigste".

Ud i det blå

Jannie flyver ikke rundt. Hun kører. Og dét meget gerne sammen med sin mand på motorcyklen. ”Min mand og jeg tilbringer meget tid sammen. Vi har ingen børn – vi har hinanden”. Jannie er friluftsmenneske og tilbringer tid i naturen, når det er muligt. Hun er også morgenmenneske, som det jo også kan ses på hendes møderutiner.

”Vi kan finde på at gå ture, før vi får morgenmad” siger hun. ”Vi kører ikke så langt ud i verden som før i tiden, men vi kører meget gerne afsted på vores motorcykler. Derudover så træner vi meget for at holde ”maskinen”, altså kroppen i gang. Og så fylder min anden familie alt. I arbejdet fylder arbejdsfamilien, og i fritiden fylder den private familie. Og vi har en stor dejlig aktiv familie, som vi ser rigtig meget” fortæller hun. Jannie har mennesket med overalt i sit liv, både i og uden for edgemo.

Vil du vide mere om mig?

Kontakt mine kollegaer

Vil du vide mere om mig? Så er du velkommen til at kontakte mine kollegaer i Inside Sales eller mig direkte