Jesper Frederiksen startede som regionsdirektør for Albertslund i edgemo i oktober 2019. I den nye fælles forretning med Danoffice IT og edgemo er Jesper leder for konsulenterne i øst, fra vores Ballerup-kontor.

Jesper er en særdeles erfaren herre med årelang ledelseserfaring, holdninger - og flair for virksomheder i høj vækst.

"I edgemo er det ikke teknologi for teknologiens skyld, og det handler ikke bare om at skubbe kasser over bordet – det skal give mening for kunderne og deres forretning. Det, synes jeg, er at særligt sympatisk træk" udtaler Jesper. ”Ledelse i en organisation som edgemo's handler om at bane vej og fjerne forhindringer. For mig er det vigtigt at være en del at teamet, være en del af opgaverne og så bane vej, så specialisterne kan komme i spil. Alle kan udvikle sig og her kan jeg spille ind, når man ønsker det. Det handler om at lytte til disse dygtige mennesker. Og så er edgemo’s kultur meget stærk – det er brugbart for alle. For så ved man – når man en gang i mellem står alene ude i marken – hvilken vej man skal gå”.

Læs hele artiklen fra dengang Jesper kom til edgemo.

Nyheder skrevet af Jesper A. Frederiksen

Vil du vide mere om Jesper?

Kontakt kollegerne!

Vil du vide mere om Jesper som din potentielle nye konsulent eller kollega? Så er du velkommen til at kontakte hans kollegaer, Morten eller Søren, eller Jesper selv.