Blog: Virtualwarlock.net
Twitter: @KasperMJohansen

Kasper er Infrastructure Specialist med fokus på Citrix og med base i Hinnerup. Han har været ansat i edgemo siden april 2018. Arbejdet med Citrix rækker for Kasper helt tilbage til 2007, og han er da også en af stifterne af Citrix User Group i Danmark (CUGC). Det er Kasper - helt berettiget - stolt af; faktisk ser man ham sjældent uden den flotte CUGC-poloshirt.

Der findes Citrix User Groups i hele verden - et fællesskab for Citrix-brugere, dedikeret til at hjælpe medlemmerne og deres virksomheder med simpelthen at gøre det bedre via Citrix-teknologi og relaterede løsninger. Medlemmerne er teknologifagfolk, som vidensdeler og har en stærk indflydelse på Citrix.

I februar 2020 blev Kasper udnævnt CTA - Citrix Technology Advocate. CTA’er er Citrix User Group Community superbrugere. De er Citrix-kunder, -partnere og "Citries", som i fritiden advokerer for Citrix med ekstraordinær social effekt. 

Det kan virke lidt amerikansk sådan at "Citrix-missionere", men der er ingen tvivl om CTA-evangelisme er uvurderlig for Citrix, uanset om det udmønter sig i blogindlæg, webinarer, præsentationer på Citrix-brugergruppemøder rundt om i verden, eller i diskussioner på support sites.

Som CTA har Kasper forskellige fordele, bl.a. eksklusive produktopdateringer og tech previews, medlemskab af CUGC, adgang til vigtige Citrix-interessenter og unikke muligheder for produkt-feedback.

Nyheder skrevet af Kasper Johansen

Modern Workplace & Devices

Q&A om Windows 11

Med over 300 webinar-deltagere bugnede chatten af spørgsmål under vores webinar om Windows 11. Vi har her grupperet og besvaret dem efter bedste evne - måske du også finder svar på DINE spørgsmål om d…

Citrix & Citrix Cloud

En verden til forskel

Hvis du har prøvet at lave noget, som påvirker menneskers arbejde over hele kloden, så er du i samme båd som Martin Therkelsen, Mads Behrendt og Kasper Johansen fra edgemo. Som gen-udnævnte Citrix Tec…

Rejsereportage

Citrix Summit 2019

Citrix Summit 2019 satte ny rekord med hele 5000 deltagere fra alle dele af verden! Orange County Convention Center i Florida's Orlando var fyldt til randen med Citrix-entusiaster

Vil du vide mere om Kasper?

Kontakt kollegerne!

Vil du vide mere om Kasper? Så er du velkommen til at kontakte to af hans kollegaer, Niels eller Allan, eller Kasper selv.