Skrevet januar 2017

"Medarbejdernes personlighed er sammen med deres faglige niveau den vigtigste forklaring på edgemo’s fremgang". Kenneth er konsulentdirektør og leder for edgemo’s konsulenter, og så er han manden bag mange gode citater i de artikler, pressen har skrevet om edgemo. Man kan mærke, at han har noget på hjerte, især når det handler om edgemo’s medarbejdere, kultur og værdier.

Han hader direktørtitlen – opfatter sig selv som ’en af drengene’. Men samtidig er der ingen tvivl om, at hans funktion skaber arbejdsro og gode betingelser for de mennesker, han har ansvar for. ”De ved, at jeg til enhver tid vil gå igennem ild og vand for dem”, er hans eget udsagn.

”Kenneth er meget detaljeorienteret og husker som en elefant. Eksempelvis når han roser, gør han det med konkrete eksempler på dine positive handlinger eller egenskaber. Det gør rosen mere værd. Og han gi’r generelt lidt mere, end du forventer. Den gode flaske rødvin eller middag, der gives som anerkendelse for en ekstraordinær indsats er ikke kun forbeholdt sælgerne, som det er tilfældet mange steder”, udtaler Morten Leth Hedegaard, Infrastructure Specialist i edgemo.

5 hurtige

Hvordan sikrer du, at konsulenterne vedligeholder og videreudvikler deres kompetencer?

"Hvert år dedikerer vi et stort budget til kompetenceudvikling, eksempelvis via konsulenternes deltagelse i Citrix Summit og Synergy, Microsoft Ignite, HPE Technology & Solution Summit, NetApp Insight m.fl."

Hvad gør du for at fremme konsulenternes tilhørsforhold til og fællesskab med kollegerne i edgemo?

"Når konsulentens arbejde mest udføres hos kunder, kan det få konsekvens for tilhørsforholdet til arbejdspladsen, hvis det tager overhånd. Derfor har vi i edgemo valgt at prioritere, at konsulenterne ofte er på vores lokationer og sammen med kollegerne, fx til teammøder, personalemøder, interne workshops og sociale events såsom SmukFest, fællesspisning o.l. – også selvom det koster os i ’tabt’ fakturérbar tid".

Giver du dine konsulenter faglig sparring?

"Både-og. Jeg kan sparre med dem om processen, men ikke om hvordan fx en Citrix-server skal installeres. Det bruger de kollegerne til – et stort og meget dygtigt bagland, som også tør tænke ud af boksen. Vi har bevidst valgt konsulentprofiler, der kan spejle sig i og udfordre hinanden med en positiv tilgang. Der er rum og plads til konstruktiv kritik. Vi har ingen junior- eller seniorkonsulenter – alle er Infrastructure Specialists".

Hvordan er balancen mellem konsulenternes arbejds- og fritidsliv i edgemo?

"Der skal være et afbalanceret forhold mellem arbejde og fritid. Faktisk har jeg oplevet at måtte bede en konsulent om at skrue ned for passionen, da han havde svært ved at slippe arbejdet i sin fritid".

Hvad er dine forventninger til nye edgemo-konsulenter?

"Dine personlige egenskaber er det, jeg vægter højest. Du skal have mod til at udfordre kunden, producenterne og dig selv. Og så skal du afspejle den dygtighed og kompetence, vi allerede har. Jeg udviser stor tillid til medarbejderne, du skal derfor også have en stor ansvarsfølelse, sans for struktur og tydelighed og kunne afslutte opgaven med præcision og høj kvalitet. Et godt eksempel er historien om Niels Vejrup’s projekt hos LINCO"

Fakta

Konsulentafdelingen i edgemo er en god stabil afdeling med en høj gennemsnitsanciennitet. Kun fem konsulenter har siden starten valgt at drage videre ud i verden, fordi ekstraordinære muligheder viste sig – nogle af dem er nu kunder i edgemo.

Kenneth er uddannet markedsøkonom, og hans første job var i BG Bank. Dernæst blev han it-sælger og -projektleder, og siden 2008 har han ledet it-konsulenter. Han har ingen it-teknisk uddannelse, men har altid været nysgerrig – også omkring teknik. En nysgerrighed der i edgemo-regi er endt med en satsning på bl.a. Citrix HDX 3D Pro og edgemo services. Har du argumentationen i orden, er Kenneth åben for nye tiltag.

Nyheder skrevet af Kenneth Knude Jensen

CSR & ESG

Sammen gør vi en forskel

Vi har forpligtet os til at bidrage til og deltage i Microsoft’s Partner Pledge-program. Et initiativ, som sætter fokus på, hvor meget vi kan opnå, hvis vi går sammen og udnytter vores fælles styrker…

Modern Workplace & Devices

e-bog: Den Moderne Arbejdsplads

The Modern Workplace. Et fænomen – en tendens? Ja, men også en ny virkelighed. For enhver virksomhedsejer og -leder er det både en betingelse for at drive forretning og et hav af helt nye muligheder.…

Vil du vide mere om mig?

Kontakt mine kollegaer

Vil du vide mere om mig? Så er du velkommen til at kontakte mine kollegaer i Consulting eller mig direkte