Blog: The World of Netscaler
Twitter: @mbp_netscaler

Mads Behrendt Petersen er Solution Architect med fokus på Citrix og med base i Ballerup. Mads arbejder med hele Citrix-porteføljen, men gjorde sig især bemærket, da han vandt en Global Citrix Award for sit arbejde med Netscaler.

Siden 2015 har Mads været en del af det globale Citrix Partner Technical Expert Council (PTEC), og generelt må vi betragte Mads som lidt af en ekspertise, hvad hans udnævnelser da også beviser. Han har en stærk stemme i Citrix og adgang til insider-viden, hvilket selvsagt smitter af på hans kunder og kolleger i edgemo.

I marts 2019 blev Mads – som blot en ud af tre i Danmark - udnævnt til Citrix Technology Advocate (CTA). Men efter i dén grad at have gjort sin pligt med ADC-sårbarheden under partnerkonferencen, Citrix Summit, i januar 2020, synes CTP-fællesskabet, at han havde gjort sig fortjent til at blive optaget i det eksklusive selskab som Citrix Technology Professional (CTP).

CTP- og CTA-kandidater vælges til programmet af Citrix Community-teamet, CTP'er og senior CTA'er, via formelle gennemgange og afstemningsprocesser, baseret på kandidatens tilpasning til programmets retningslinjer.

Det er ikke så lidt, Citrix kræver af sine stjerner. Star quality er faktisk et af CTP-kravene – sammen med lidenskab, dedikation og uselviskhed. Til gengæld giver CTP-programmet deltagerne mulighed for at få en dybere indsigt i Citrix’ strategier og teknologier, herunder viden om planlagte projekter før launch. CTP’erne samarbejder... Læs mere

Det er ikke så lidt, Citrix kræver af sine stjerner. Star quality er faktisk et af CTP-kravene – sammen med lidenskab, dedikation og uselviskhed. Til gengæld giver CTP-programmet deltagerne mulighed for at få en dybere indsigt i Citrix’ strategier og teknologier, herunder viden om planlagte projekter før launch. CTP’erne samarbejder sågar med Citrix’ ledelse om at forme fremtidens cloud computing-teknologier, der skal bane vejen for nye mobile arbejdsformer. De giver værdifuldt input om forretningsbehov og feedback på produktstrategi. Det sker via personlige møder, lukkede webinarer og fora samt via adgang til demolicenser, fx til tidlige frigivelser af kommende produkter. Læs mindre

CTP-programmet anerkender bidrag fra enkeltpersoner, der har investeret en betydelig mængde tid og ressourcer i at blive eksperter i Citrix-produkter og -løsninger. Det væld af viden, de har udviklet - og endnu vigtigere, åbent delt - har vist sig at være uvurderligt for Citrix-teknologifællesskabet. Disse personer har konsekvent demonstreret deres... Læs mere

CTP-programmet anerkender bidrag fra enkeltpersoner, der har investeret en betydelig mængde tid og ressourcer i at blive eksperter i Citrix-produkter og -løsninger. Det væld af viden, de har udviklet - og endnu vigtigere, åbent delt - har vist sig at være uvurderligt for Citrix-teknologifællesskabet. Disse personer har konsekvent demonstreret deres real-world-viden ved at:

  • Dele deres indsigt på websites og bidrage til online-diskussioner (fx Citrix-fora, Citrix Developer Network)
  • Oprette eller styrke aktive fællesskaber af Citrix-brugere (fx Citrix-brugergrupper, Community Verified Citrix Compatibility)
  • Udgive teknisk dokumentation, artikler eller bøger
  • Tilbyde teknisk ekspertise inden for området
  • Tale på it-konferencer
Læs mindre

Om udnævnelsen siger Mads: "Jeg er meget stolt over at have fået æren af at blive udnævnt CTP. Det, tror jeg, at de fleste af os, der arbejder med Citrix-produkter, ville være. En pæn tilføjelse til karrieren. Da jeg fik mailen – og lykønskningerne fra de andre CTP'er begyndte at rulle ind – forstod jeg, at jeg nu var del af en familie, der virkelig interesserer sig for hinanden og for fællesskabet. I løbet af de næste par dage, da vi havde vores første møde og blev inviteret til kommunikationsplatformen Slack, blev det kun mere tydeligt.

Jeg har altid forsøgt at dele min viden med alle, der ville lytte, og ved at tilslutte mig CTP bliver min rækkevidde nu global. Så forhåbentlig kan jeg gøre mere af det, jeg holder af. Efter min mening har vi alle et ansvar for altid at uddanne os, og det er her CTP-fællesskabet er stærkt. 

Nyheder skrevet af Mads Behrendt Petersen

Citrix & Citrix Cloud

En verden til forskel

Hvis du har prøvet at lave noget, som påvirker menneskers arbejde over hele kloden, så er du i samme båd som Martin Therkelsen, Mads Behrendt og Kasper Johansen fra edgemo. Som gen-udnævnte Citrix Tec…

Citrix & Citrix Cloud

Citrix ADC sårbarhed

Den 17. december 2019 udsendte Citrix en advarsel om en kritisk sårbarhed, navngivet CVE-2019-19781, i alle Citrix ADC- og Gateway-platforme. Men først fra den 12. januar 2020 tog angrebene fat, og de…

Vil du vide mere om Mads?

Kontakt kollegerne!

Vil du vide mere om Mads? Så er du velkommen til at kontakte hans kollegaer, Line eller Niels, eller Mads selv.