Skrevet august 2019

”edgemo's services er sat i verden med god timing, og vores beskrivelser tapper ind i nogle kendte teknologier og udfordringer. Vi handler meget proaktivt på strømninger, men successen består også meget i, at vi ikke går på kompromis. Vi tager de opgaver, vi kan stå inde for. Derfor bliver vores services populære – og så har vi bare sindsygt dygtige konsulenter.”

En god aflevering er ofte et godt skridt på vejen til at få bolden i mål. Med Mette Korsgaard ombord er der styr på afleveringerne. Vi har siden 2014 lagt os i selen for at tilbyde de bedste it-services på markedet, og Mette har netop arbejdet med it-services det meste af sin karriere i it-branchen. Derfor var det et scoop - midt i den heftige vækst, som edgemo’s Managed Services oplever - at få Mette ind i huset. ”Jeg var den første af min slags”, siger hun selv om sin entré i edgemo. Men faglighed er ikke alt - socialt er Mette spot on og blev fra dag ét en del af edgemo-familien.

”Vi står lige og mangler din slags”

Mette kom til edgemo i november 2018 – et år hvor vi satte foden på speederen med vores Managed Services. Den meget høje vækst både i rå tal og i tilgang af kunder øgede behovet for en ny type kompetence – én med et falkeblik på dokumentationen, processen og ja, selve leveringen. ”Jeg stod i en situation, hvor der skulle ske noget. Forhold på min tidligere arbejdsplads gjorde, at der kun var én vej – og dét var videre.” Mette tog kontakt til Kenneth Knude og i løbet af samtalen ytrer Kenneth: Det er faktisk heldigt at du ringer, for vi står lige og mangler din slags.

Styr på processen

Mette har arbejdet med Service Delivery Management, transition og projektledelse i en del år, både hos offentlige og private kunder. Hun kan derfor forholde sig til edgemo’s øgede tilgang af store som små kunder i Managed Services. ”Jeg var den første af min slags i edgemo, så jeg tror, at jeg var en svær størrelse at forholde sig til. Jeg stillede mange spørgsmål, og det bidrog og bidrager stadig til, at processer afdækkes, beskrives og revurderes. edgemo havde haft en flot succes med Services og Managed Services, men som det jo tit sker i vækstvirksomheder, så blev skinnerne lagt, mens toget kørte.

Alligevel er det lykkes undervejs at lave standardiserede Managed Services, som løbende udvikles og tilføjes nye features, som automatisk kommer alle Managed Services-kunder til gavn. Og vi oplever jo en fortsat voldsom vækst, så nu har vi ansat yderligere en Service Delivery Manager, som også hedder Mette, så vi bedre kan følge med”, siger hun. ”Vi tvinger ikke ting igennem. Jeg kom fra noget, hvor man solgte alt - og så byggede man bagefter. Derfor er det en lettelse, at vi har vores veldefinerede services”.

Proaktiv og uden kompromis

Overskriften kunne såmænd glimrende passe på Mette selv. Hun er uden at overdrive kompetent, og kundernes oplevelse og værdi er altid i centrum. Men ordene her kommer fra hende selv, når snakken lander på de services, hun håndterer: ”Vi gør mange ting rigtigt. Både edgemo Services og Managed Services er sat i verden med god timing, og vores beskrivelser tapper ind i nogle kendte teknologier og udfordringer. Vi – edgemo – handler meget proaktivt på strømninger, men successen består også meget i, at vi ikke går på kompromis. Vi tager de opgaver, vi kan stå inde for. Derfor bliver vores services populære – og så har vi bare sindsygt dygtige konsulenter”, siger hun og fortsætter:

”Men det er hele vejen rundt. Vores sælgerskare er unik. Vi er ikke kun canvas, sælgerne er kundernes fortrolige parter. Vi er tro mod deres forretning, og derfor kan vores kunder se, at vi kan stå inde for vores løsninger”. Mette er også ærlig og siger, at hvis noget en gang i mellem er mindre godt, så bliver der hurtigt og sikkert rettet ind. ”Vi skal holde fast i vores agile tilgang til vores arbejde med kunder - og projekter generelt”.

Vi kan ikke undvære hinanden

Det er ikke nogen hemmelighed, at edgemo konstant investerer i kulturen, og det mærker Mette også. Og den respekt, hun sætter ord på herover, uddyber hun gerne: ”Vi er jo vant til, at vi stort set hver måned bliver introduceret til nye kolleger. Og vi gør alt for at komme dem i møde. Jeg oplevede selv, at jeg hurtigt følte mig som en del af holdet. Det er kulturen her: Vi kan ikke undvære hinanden, og der er ikke nogen, der er bedre end andre”. Mette sætter eksemplet med udgangspunkt i sig selv; ”Jeg var jo fx den første af min slags, men det var ingen hindring”.

Sidder du og bøvler med noget?

Mette er en holdspiller, og derfor var kulturen i edgemo en positiv faktor. ”Der er en velfunderet tilgang til fællesskabet her. Vi er fx spredt over flere etager i Hinnerup nu, men folk er super gode til at komme rundt i huset – også bare for at sige hej! Det er gennemsyret af en ånd og en kultur, hvor man gerne vil hinanden. Og uden at være HR-ekspert så er det absolut mit indtryk, at vi har et dybt kendskab til de folk, vi ansætter – og at der bliver fokuseret lige så meget på kemi som på fag. Derfor er vi mange forskellige typer, og vi supplerer hinanden. Man passer på hinanden: Sidder du og bøvler med noget, så kan jeg hjælpe. Derfor er tonen også meget uformel, og det passer kunderne godt. Der er ikke noget ”os og jer”, i stedet laver vi tingene sammen”.

Services til alle

I edgemo udfører vi gerne de ”trivielle/tunge” opgaver som fx patchning mv, så kunderne kan koncentrere sig om deres kerneforretning. Det at afhjælpe kunden er ifølge Mette helt centralt. Og det gælder uanset hvem: ”Vi får brug for flere hænder, så vi kan forblive tætte med vores kunder. Vi skeler nemlig ikke til, om det er en lille eller en kæmpe kunde. Alle skal have den samme service. Faktisk gør vi en stor forskel for små kunder, som ikke har økonomi til at uddanne og fastholde it-ansatte med høje kompetencer trivielle/tunge driftsopgaver”, siger hun og fortsætter: ”Det handler om at afhjælpe en it-organisation med de måske lidt mere kedelige, tunge og dyre driftsopgaver, så de kan rette fokus på at udvikle og understøtte forretningen. Hele fundamentet skal spille, og det sørger vi for”.

Fakta

Da Mette skulle rejse sig ved det første personalemøde og sige lidt om sig selv, kom hun til at bruge ordet hundegal. Tag dog ikke fejl, hun er ikke sur eller gal. Hun elsker såmænd bare hunde mere end det meste og går ret meget op i de firbenede kræ. ”Og så hører jeg frygtelig meget rockmusik og går til mange koncerter”, siger hun, hvilket automatisk gør hende til en af den ret store gruppe af musikelskere i edgemo. Og når det kommer til at indføre sjove, små ”tiltag og rutiner” i hverdagen på kontoret, så byder hun også gerne ind.

Vil du vide mere om mig?

Kontakt mine kollegaer

Vil du vide mere om mig? Så er du velkommen til at kontakte mine kollegaer i edgemo Services eller mig direkte