Ole har siden 1. februar 2021 været ansat som Infrastructure Specialist i Albertslund som en del af Consulting Services. Han har en historik siden slut-90'erne som infrastrukturspecialist inden for Citrix- og Microsoft-teknologier. Derudover rummer Ole en masse god erfaring inden for blandt andet Exchange-til-Office365-migreringer og Nutanix.

Ole er en del af edgemo Consulting Services, som udgør 40% af edgemo-folket. Det er højt certificerede Infrastructure Specialists - konsulenter som fagligt og menneskeligt er med til at sikre vores solide plads i markedet. Citrix & Citrix Cloud er en stor specialiseret faggruppe, som dog arbejder på tværs af forretningsområder og uden siloer. Området dækker alle aspekter af Citrix-feltet - såvel det klassiske som dét, vi kalder "det nye Citrix".

Siden edgemo's start i 2011 har Citrix' teknologier været et af vores store fokusområder. Faktisk i en grad, så flere troede, at vi kun var et Citrix-hus. 13 af vores infrastructure specialists har kernekompetencer inden for Citrix og Citrix Cloud - og syv af dem har været ansat i edgemo i mere end fem år.

Vil du vide mere om Ole?

Kontakt kollegerne!

Vil du vide mere om Ole som din potentielle nye konsulent eller kollega? Så er du velkommen til at kontakte hans kollegaer, Jesper eller Mads, eller Ole selv.