Stefan blev i 2020 udnævnt som Operations Manager og i 2022 udnævnt som Head of Business Processes & Development for Danoffice IT, edgemo og edgemo green .

Skrevet 2019

”Vi har det generelt bare skide skægt. Der er ikke nogen, der er bedre end andre, og vi kan altid råbe til hinanden henover det åbne kontorlandskab. Men man skal passe på, hvad man siger højt, for der er meget let til kollektiv latter og jokes, hvis man vrøvler eller ikke har facts på plads. Der er en god portion kærlig mobning.”

Stefan Juul Mølgaard er en ægte holdspiller - og han elsker sine hold. Når man taler med ham, opdager man hurtigt, at han ikke taler meget om sig selv – selvom det er dén vej, spørgsmålene går. Nej, hans betragtninger og perspektiver kredser om fællesskabet. Han taler passioneret om det store edgemo-hold, og om hans hold i edgemo, nemlig vores dygtige, og hastigt voksende Inside Sales. I fritiden satser han hele butikken på ét helt særligt hold: Han er nemlig familiemenneske med stort F.

FONA og forandring

Stefan kommer egentlig fra FONA. Her blev han uddannet og havde blandt andet salg til erhverv. Så langt så godt - for dér stopper lighederne mellem det og edgemo også, hvis du spørger ham. ”En kollega i FONA fik en stilling hos edgemo. Han var meget begejstret, så på et tidspunkt prøvede jeg at sende ledelsen en mail. Der gik godt nok lige nogle måneder, men det gik heldigvis sådan, at jeg fik mit job hos edgemo”, siger Stefan og fortsætter: ”Der var naturligvis en verden til forskel på at håndtere små erhvervsordrer i FONA og på at sælge til ren erhverv i stor skala hos edgemo. Teknologierne var de samme, men der var mange andre parametre. Tingene skal hænge sammen på tværs i en virksomhed”.

Helt inde i kernen

Som en del af vores Inside Sales' hold, oplever Stefan både edgemo og vores udvikling med lidt andre briller end de fleste af os. Han sidder, som han selv siger det, helt inde i maskinen. ”Vi har på mange måder et inde-fra-og-ud-perspektiv. Vores hardware-salg eksploderer i disse år, og når der skal SÅ mange ting igennem, skal man fx tænke i user-experience både udefra og indefra. Det hjælper jo ikke, hvis vores portal er den bedste på planeten for kunden, men et mareridt for os, som skal supportere salget, for så kommer det lige vidt. Det går jeg rigtig meget op i, og jeg er meget glad for at være et sted, hvor vi konstant kan gå til både ledelse og marketing med idéer til tingene. Vi får tingene til at spille i  et samarbejde”.  

Hvad f**** er det her for noget? 

Ét sted, hvor man kan lokke et ”jeg” - frem for et ”vi” - ud af Stefan, er, når snakken falder på hans arbejde. Her behøver det ikke at være alt for ligeud ad landevejen. ”Der er sket meget, siden jeg startede. Inside Sales er vokset til det tredobbelte. I starten var det meget rutineopgaver, men jeg har altid godt kunne lide de mere komplekse opgaver – og måske også mere komplekse kunder. I dag tager jeg gerne opgaver, hvor andre måske siger, hvad fanden er det her for noget? Hvor jeg skal finde ud af, hvorfor kunden skal bruge det, de beder om. Jeg kan godt lide at vide, hvad det er, tingene gør og skal hos kunden. Én ting er jo pc’er, men de skal arbejde sammen med en masse andre ting”. 

De bedste grunde til at gå på arbejde

Stefan har oplevet edgemo’s vækst og rejse fra tæt hold. ”Vi sidder jo på kontoret hele tiden, modsat mange af konsulenterne, så vi kan følge mere med og vænner os hurtigt til forandringerne og de mange nye ansigter. Der kommer en naturlig tilgang til det. Men nogle gange glemmer man, at man ikke bare lige kan lave en aftale henover bordet længere. Der er større afstande – men det er kun rent fysisk”.

Stefan påpeger, hvad der giver ham energi i sit arbejde – og her spiller holdet igen en stor rolle. ”Vi har det generelt bare skide skægt. Der er ikke nogen, der er bedre end andre, og vi kan altid råbe til hinanden henover det åbne kontorlandskab. Men man skal passe på, hvad man siger højt, for der er meget let til kollektiv latter og jokes, hvis man vrøvler eller ikke har facts på plads. Der er en god portion kærlig mobning. MEN vi respekterer naturligvis hinandens tid. Så hvis én er under pres med opgaverne, så joker vi ikke. Det er kun, når ”man kan”. Det er nogle af de bedste grunde til, at jeg gerne vil gå på arbejde. Her er SÅ uformelt – vi skal ikke præstere overfor hinanden. Vi hjælper hinanden med at få edgemo i mål”.

Vi skal ikke stå på tæer

”Selvom vi sidder i teams, så er vi ét hold. edgemo er stadig én samlet opgave – så vi hjælper hinanden og også på tværs. Når der er mandefald i én afdeling, så springer andre til. Men det er jo også den organisation, vores ledelse ville bygge op. Her er meget fladt.

Derfor var det en kæmpe omvæltning at komme til edgemo fra FONA. Når CEO kom forbi dér, så skulle der støves af overalt, og hylderne skulle fyldes op, og man stod næsten ret. Hos edgemo kan vores CEO, Lars, på en hverdag, hvor han ikke lige har tunge repræsentations-ting i bogen, komme i en almindelig t-shirt og et par jeans – og så stikker han hovedet ind og siger godmorgen. Vi skal ikke stå på tæer, når ledelsen kommer – det sætter jeg stor pris på. Men selvfølgelig har de andre ansvarsområder end os, og vi kan sagtens se og mærke, når de er i et andet gear – det har vi en naturlig respekt for. I Inside Sales har vi to chefer, Tina og Charlotte, og her kan vi stadig sige tingene, som de er. Vi kan udfordre en chef  på ting, som ikke giver mening. Her er ikke kun envejskommunikation”. 

Frem med spaden

Stefan dedikerer sin tid uden for arbejdet til sin familie. ”Jeg er rigtig meget et familiemenneske”, siger han selv. Han har bygget et nyt hus, hvor han går og makker de sidste ting på plads. Men hos ham er en spade ikke kun et graveredskab – det kan også være et redskab til at være kreativ. I hvert fald spiller han, så ofte han kan, på sin guitar, hvor den står på lidt John Mayer og god pop. På dén måde er Stefan faktisk en del af endnu et hold, eftersom der blandt edgemo-folket er et ret stort hold af it-musikanter. 

FAKTA

Stefan startede 4. januar 2016 i Inside Sales i Hinnerup og blev med sine dengang 24 år ny yngstemand i edgemo.

Nyheder skrevet af Stefan Juul Mølgaard

Modern Workplace & Devices

Leveringstider: Tænk langsigtet

Øgede leveringstider på hardware kommer næppe bag på nogen længere. Derfor må vi fortsat opfordre kraftigt til at tænke ekstraordinært langsigtet, når der skal planlægges indkøb af alt fra telefoner,…

Vil du vide mere om mig?

Kontakt mine kollegaer

Vil du vide mere om mig? Så er du velkommen til at kontakte mine kollegaer i Inside Sales eller mig direkte