Skrevet af

Jesper Johnsen, Sales Manager

Thomas Laursen, Infrastructure Specialist

Vores gode partnerskab med HPE kulminerede med, at vi blev Årets HPE Hardwarepartner 2018 og vigtigere endnu, så er vi nu certificeret HPE Platinum Partner. Det betyder, at vi er i et eksklusivt selskab af blot tre forhandlere i Danmark.

Vi har altid haft et stærkt partnerskab med HPE, og fra begge sider har vi løbende investeret i samarbejdet. Det ultimative mål er at kunne give vores kunder markedets bedste services, leverancer og priser. Og med vores nye status kan vi bedre end før lige netop dét. Men det tegner også et billede af, hvad man som kunde kan forvente og kræve af edgemo - og HPE. Her kan du læse lidt om, hvad og hvorfor.

Det handler om kunderne - ikke et partnerlogo

Certificeringer i it-branchen er hårdt arbejde. Men det hårde arbejde, de mange dyre timer – og de direkte omkostninger handler ikke om at jagte fornemme titler og indhold til marketingmaskinen. I edgemo har vi faktisk ingen tradition for at fejre og skilte med vores certificeringer - men med HPE Platinum gør vi en undtagelse. Dels fordi vi kun er tre ud af flere hundrede HPE-forhandlere i Danmark, men også fordi det faktisk kan gøre en reel forskel for vores HPE-kunder.

Vi har derfor taget en snak med en af vores dygtige HPE-konsulenter og en glad edgemo- og HPE-kunde for at høre, hvad det betyder. Hvad gemmer sig bag et partnerlogo? Hvad betyder en høj certificering rent faktisk, set fra et kundeperspektiv?

Specialister får adgang til specialister

Fra et kundeperspektiv ligger forskellen i, at vi med en Platinum Partner-certificering springer alle led over i support-sammenhænge. Vores infrastructure specialists har nu direkte adgang til HPE’s egne topspecialister. Som kunde er du dermed sikret den tungeste rådgivning og uden indskudt ventetid.

Uden platinum-certificeringen er processen en lidt anden og noget længere: Du kontakter edgemo med et problem. edgemo kontakter derefter HPE support, som så sender en forespørgsel op i systemet, hvorefter edgemo er i afventende position. Når svaret er i hus, modtager edgemo resultatet og kan nu svare dig. 

Stabilitet og uddannelse

Der bliver stillet store krav til os leverandører med Platinum-status. Dels er der store investeringer i uddannelse af vores konsulenter, hvilket giver dig som kunde tryghed i en høj grad viden og professionalisme. Men faktisk stilles der også krav til vores egen drift og forretning. Hvert år skal vi indfri krav til bl.a. omsætning. Derved kan du som kunde vide, at du er et sted, hvor du trygt kan fortsætte med investere i jeres engagement med os.

Kundens fordele – ifølge HPE-konsulenten

It- og edgemo-veteran, Thomas Laursen, ved, hvad han taler om, når det kommer til udvikling, certificeringer – og især HPE. Hvad betyder det, at man er veteran, når man bliver holdt godt kørende af et selskab som HPE? Det fortæller han lidt om her, hvor han fremhæver fem fordele for dig som kunde.

1. Fra specialister til specialister: ”Som konsulent er det en klar fordel, at vi nu har adgang til de bedste specialister hos HPE. Og det samme gælder naturligvis fra kundens perspektiv, da de modtager rådgivning i den absolutte top”.

2. Garanti for den nyeste viden: ”Hurtig og masser af viden er kun brugbart, hvis den pågældende viden er relevant. Den – i mine øjne – største fordel for kunden er, at vores nye status garanterer, at vi er up-to-date med det nyeste af det nye”.

3. Lynhurtig service: Tid kan være penge. Vores adgang til HPE’s øverste support-lag, i branche-termer ”Cert Level”, gør, at vi kan overstå supportsager på helt ned til en halv dag. Sager som kan tage flere dage på 1st og 2nd level support. Vi kommer hurtigt til fadet, for vi kan tage direkte fat i baglandet.

4. Eksklusiv indsigt i produkter, branche og marked: Trenden går i mod Cert Level-kompetencer. Det er mere og mere efterspurgt, og vi er altså med i eliten her. Det skal ikke lyde hverken arrogant eller ekskluderende, men med Platinum er vi del af en klub, som de andre bare ikke har adgang til. Vi bliver inviteret til events, og vi ved i højere grad end konkurrenterne, hvor HPE og markedet bevæger sig hen. Det er en kæmpe fordel for kunden.

5. Kunden ved, hvem der kan håndtere hvad: Vi har en fordel i, at der faktisk er teknologier og installationer, som kun vi som Platinum partner må udføre herhjemme, fx når vi snakker HPE Hyperconverged Infratructure. Det er en direkte fordel fra os til kunden – og så er det bare rigtig spændende!

Men når alt kommer til alt, så er jeg da stolt. Det er fedt at kunne sige, at ”ja, vi kan løfte det – vi kan udfordre på pris, tid og kvalitet”. Og det smitter lidt af derude. Faktisk påvirker det vores samarbejde med vores konkurrerende brands derude positivt.

For at afstemme virkeligheden har vi taget en snak om HPE Platinum-certificeringen med én af vores gode, store kunder. En milliardomsættende stolt dansk virksomhed med over 5000 ansatte, som går forrest på udvikling og innovation i både ind- og udland . En organisation, som i sagens natur har brug for en veldriftet it-infrastruktur.

Kundens fordele – ifølge kunden selv

Fem HPE Platinum-pointer fra Steen Holst, it-driftschef hos Danish Agro

1. Hvad betyder mest for dig i valget af leverandør?
”Udgangspunktet vil til enhver tid være den service, vi får fra edgemo’s konsulenter. Der sker jo en enorm udvikling lige nu. Så hvor godt er de klædt på? Hvor god er den rådgivning, vi får fra konsulenterne? Det er jo påkrævet, at den er så up-to-date som muligt”.

2. edgemo er nu HPE Platinum-partner – hvad betyder det for dig? 
”Fra kunde-stolen, gør det naturligvis en forskel, at også edgemo skal holde sig ajour. Jo bedre klædt på vores konsulenter er, des bedre for os. Det kan kun komme os til gavn. Og især lige præcist på dette område handler det om én ting: Kan du dit kram?”.

3. Betyder support-hastighed noget for Danish Agro?
”Hvad deres HPE Platinum-status angår, så vil jeg sige, at lettere og hurtigere adgang bagud i systemet selvfølgelig kan gøre fejludbedringen nemmere og dermed sikrere for os.”.

4. Vil en certificering kunne påvirke om man bliver hos én leverandør?
”Vi er selv flyttet med en konsulent til edgemo, så jeg vil sige, at relationen er vigtigst. Men hvis certificeringen vedrører din konsulent, så vil det være noget, der kan fastholde en kunde. Det er jo en kombination af support, viden og den gode relation. Så når man først har den gode relation, og man så samtidig ved, at de kan det, de skal, så er det tæt på en no brainer – så bliver man selvfølgelig”.

5. Er der prestige i certificeringer – set fra et kundesynspunkt? 
”For mig betyder det ikke så meget med certifikater, titler osv. Certificeringer giver kun mening, hvis man kan sit kram, så i min optik behøver det såmænd ikke at være platin. Essensen er konsulentens viden, og hvor god han/hun er til at eksekvere. edgemo skilter mig bekendt heller ikke alverden med deres forskellige titler”.

     

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.