Skrevet af

Morten G. Arknæs, Director, Sales Corporate & Public

"Den må godt stå på mit skrivebord" var Infrastructure Specialist, Alex Sørensen's prompte udmelding til vores konsulentdirektør, da han erfarede, at vi af vores IBM-distributør, Arrow, er blevet kåret til Årets IBM All Flash 5030 Partner.

Med "den" mener han naturligvis glasstatuetten, der følger med titlen. Og Alex har da også al grund til at være stolt; han og konsulentkollegerne i edgemo er jo blandt andet årsagerne til den flotte omend lidt kryptiske hædersbevisning. For det er ikke bare lige at være leverandør af hardware, software og brainware til datacentrene i dag. Der skal knokles for det. Krævende certificeringer skal tages, og de rette tiltag skal gøres. Vi skal også bevise, at vi kan ude i virkeligheden og ikke blot i tests. På Arrow IBM Partner Award-sprog hedder det:

"edgemo har formået at fastholde eksisterende IBM-kunder på en IBM-platform via nye løsninger. De har vundet competitive sager og opbygget en rigtig god IBM-konsulentkompetence."

Stor tak til Arrow og Award-uddelerne, Thomas og Lars, for den fine pris. Den skåler vi gerne for - også selv om det måske bliver i en kop kaffe. For der ER altså ikke meget champagne og rød løber over Award Shows online. Stort tillykke fra os i edgemo til de øvrige 9 award-modtagere, der også har gjort sig særligt bemærket i 2020.

Se den festlige version af Award-uddelingen med lyd på herunder - og læg især mærke til d'herrers reaktion på kanonen til sidst :-)

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.