Skrevet af

Morten G. Arknæs, Regional Sales Director

"Den må godt stå på mit skrivebord" var Infrastructure Specialist, Alex Sørensen's prompte udmelding til vores konsulentdirektør, da han erfarede, at vi af vores IBM-distributør, Arrow, er blevet kåret til Årets IBM All Flash 5030 Partner.

Med "den" mener han naturligvis glasstatuetten, der følger med titlen. Og Alex har da også al grund til at være stolt; han og konsulentkollegerne i edgemo er jo blandt andet årsagerne til den flotte omend lidt kryptiske hædersbevisning. For det er ikke bare lige at være leverandør af hardware, software og brainware til datacentrene i dag. Der skal knokles for det. Krævende certificeringer skal tages, og de rette tiltag skal gøres. Vi skal også bevise, at vi kan ude i virkeligheden og ikke blot i tests. På Arrow IBM Partner Award-sprog hedder det:

"edgemo har formået at fastholde eksisterende IBM-kunder på en IBM-platform via nye løsninger. De har vundet competitive sager og opbygget en rigtig god IBM-konsulentkompetence."

Stor tak til Arrow og Award-uddelerne, Thomas og Lars, for den fine pris. Den skåler vi gerne for - også selv om det måske bliver i en kop kaffe. For der ER altså ikke meget champagne og rød løber over Award Shows online. Stort tillykke fra os i edgemo til de øvrige 9 award-modtagere, der også har gjort sig særligt bemærket i 2020.

Se den festlige version af Award-uddelingen med lyd på herunder - og læg især mærke til d'herrers reaktion på kanonen til sidst :-)

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.