Skrevet af

Mette Hylander, Marketing Manager & Pressekontakt

Allerede i slutningen af efteråret havde de fleste i edgemo en kraftig fornemmelse af, at årsregnskabet for 2020 ville blive ekstraordinært. Præcis hvor ekstraordinært fandt vi ud af, da en umanerligt stolt direktion afslørede tallene på vores årlige kickoff i februar. Og nu, nu kan vi endelig fortælle dig og alle andre om det. For i dag blev det flotteste regnskab, edgemo nogensinde har præsteret, offentliggjort!

611 og 20 er de magiske milliontal, nemlig vores realiserede omsætning og resultat. Det lyder måske ikke af meget, hvis man er Novo Nordisk, men når man er edgemo, er det næsten poetisk. For det symboliserer, at edgemo-ånden og sammenholdet – selv i et år, hvor alt blev vendt på hovedet - igen har vist sin styrke.

Vi har udvist omstillingsparathed og været løsningsfokuserede, imens vi har ydet en meget stor indsats fra vores mange hjemmearbejdspladser. Nye arbejdsrutiner er skabt, digitaliseringen er accelereret, og vi er blevet gode til at klare tingene online. Vi har bevist, at alt fra møder og events til installation af et SAN kan klares via de værktøjer, vi selv leverer. Og ikke bare vi i edgemo, men også vores kunder og vores partnere. Det er et stærkt fællesskab, der kan klare sig så godt, trods distancen.

Der er altså grund til at tage en ordentlig optur og fejre til den lyse morgen, men partykilleren corona har gjort det lidt svært. Vi forsøgte på årets kickoff i godt selskab med Fritz og Poul, snobberne fra Rytteriet. Se videoen herunder, hvor snobberne ønsker os tillykke med årsregnskabet og med at være edgemo, medens vi alle forsøger at råbe hurra i kor.

Til gengæld runder edgemo sit 10 års jubilæum til efteråret. Til den tid er der forhåbentlig bedre styr på pandemien, og SÅ skal den altså have én over nakken. Så skal vi alle feste og fejre!

En kæmpe tak til alle jer, der har hjulpet os med at nå hertil - kunder og partnere, venner og familie, nuværende og tidligere ansatte. Uden jer, ingen edgemo.

Velfortjent omtale

På vores presseside kan du se, hvad vi har gjort os fortjent til af omtale - både i år og tidligere. Her kan du blandt andet læse om ITWatch' artikel om årsregnskabet 2020.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.