Skrevet af

Jørgen Holm, Head of Services

I 2015 satte vi en række abonnementsbaserede agile services i søen. Nu tager vi skridtet fuldt ud og tilbyder systemdrift som en service. Systemer, processer og holdet er klar - vi præsenterer stolt: EDGEMO MANAGED SERVICES - driftservices, leveret af branchens mest kompetente Citrix- og Microsoft-eksperter!

Med en edgemo managed serviceaftale kan du abonnere på din egen systemdrift. Vi tager hånd om din Microsoft- eller Citrix-platform og sørger for vedligehold, overvågning og opdatering i alle tænkelige aspekter. Vi er altid til at få fat på – du tildeles med andre ord ikke et nummer i køen! Du kan også sammensætte din aftale af flere, unikke enkelt-services, som tilsammen svarer til dit behov.

Fix det!

En væsentlig del af edgemo's udvikling sker i tæt dialog med vores kunder. Det sikrer, at vores udvalg matcher virkelighedens behov. Og det er udsagn som disse fra dine ligesindede, der har ledt til, at vi nu tilbyder driftsservices:

Implementeringen er vel gennemført, systemet ruller, det er tid til drift. ”Kan I ikke bare fikse det for os – nu kender I jo vores miljø?”

"Kompleksiteten stiger, og jo mindre tekniske vi bliver, des mere kræver det af jer (red.: edgemo). I skal være translatører – både forstå min forretning og parre det op med de løsninger, der findes på markedet.”

”Jeg tror ikke på én totalleverandør, jeg tror på forskellige services til at løse specifikke opgaver.”

”Jeg har undervurderet opgaven med at få de nødvendige kompetencer ansat - der er ganske enkelt mangel på visse specialister. Det udløser et behov for at kunne købe kompetencerne af edgemo.”

Citrix as a managed service

En af de første edgemo managed services er Managed Services for Citrix. Det er en driftsservice for Citrix XenApp, XenDesktop og XenServer, som indeholder:

  • Incident management
  • Kritisk beredskab
  • Service request management 
  • Event management
  • Service management
  • Applikations-vedligeholdelse
  • Image-vedligeholdelse
  • Backend server-vedligehold
  • NetScaler

...meget mere om CITRIX2go og edgemo's øvrige edgemo managed services senere.

It-drift kræver specialister!

I stedet for at opremse alverdens fakta her, vil vi gerne bringe det tætteste, vi kommer på et service-manifest fra Jørgen Holm, lederen af edgemo managed services:

”Vi skal have manet antagelsen om, at driftsfolk er b-holdet, LANGT ned i jorden. Det er simpelthen så forfejlet en antagelse, og den tilgang har skadet branchen. edgemo har et stærkt navn i markedet, fordi vi bemander vores driftsposter med specialister. 

Det er set før i it-branchen, at man - for at få prisen ned og garantere kort reaktionstid- laver en servicedesk, som bemandes af en screening-funktion, og først langt senere kommer fagpersonen på. Det gør vi op med i edgemo! Vi har vores egne skarpe specialister, som laver drift på den fede måde. Vi automatiserer så meget, at det skaber værdi.

Og der er ingen tvivl om, at der er et behov i markedet - der gik under 30 dage fra Managed Services var etableret, til at vi havde tre kontrakter i enterprise-klassen”.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.