• Danoffice IT
  • Cloud & Data Platform
  • HPE
  • Aruba
  • Nyhed

Som en dejlig julegave blev vi den 22. december 2021 kåret til Aruba Regional Reseller Of The Year. Mød én af årsagerne: Kim Ejby! Kim er et mønstereksempel på at holde fokus – at dedikere sig til et felt og specialisere sig. Hans arbejde som vores specialagent udi netværk bygger på over to årtiers hårdt arbejde, som i dag kommer os og vores kunder tilgode.

Med titel af Senior Principal Solutions Architect skaber Kim netværksløsninger ud fra en erfaring, der går helt tilbage til 1999. Men erfaringer gør det ikke alene – han har papir på dem! Han besidder et nærmest utælleligt antal certificeringer, heriblandt flere Expert-certificeringer fra Aruba, Silver Peak og Palo Alto, som han efter eget udsagn bruger til at være knivskarp på de netværksteknologier, som er hans passion. Men han er også en ydmyg ekspert, som anerkender at være en del af et hold. ”Jeg har rigtigt mange certificeringer, som jeg nyder at bringe i spil, OG - meget vigtigt - så har jeg nogle knalddygtige konsulenter bag mig, som står klar, når løsningerne skal føres ud i livet”.

 

Det gode netværk

Rejsen mod erhvervet som netværksekspert startede for Kim i 1999. ”Jeg fik arbejde hos en global distributør, hvor jeg havnede i en HP-afdeling. Her var det ikke netværk, men server- og storage-løsninger, dagene gik med. HP havde kun få switch-produkter, så når de lavede netværk, var det jo Cisco”, fortæller han.

Kim har dog ikke kun arbejdet med netværk, han har også spillet en rolle i udviklingen af produkter og udrulninger til markedet helt fra starten: ”HP ønskede at tilbyde kunderne deres egen netværksportefølje, så de introducerede HP ProCurve, og de havde kun en enkelt mand i Allerød med ansvaret for det. Han præsenterede det for mig, og så tog jeg dén på min produktlinje. Herefter fik vi ret hurtigt bygget en god forretning op på det. Det er også noget, jeg brænder meget for – at bygge forretningerne op om produkterne”.

Global ambassadør

Siden gik det slag i slag, men altid med snuden i sporet. Et arbejde, som for nogle år siden blev fornemt honoreret. ”I februar 2017 tikkede en mail ind fra Aruba, som inviterede mig til at være en del af deres globale Aruba Partner Ambassador Team. Vi er kun lidt over 120 mennesker globalt, som er med her, og jeg refererer til deres Chief Technology Officer i EMEA”, fortæller Kim og fortsætter: ”Det er et utroligt spændende arbejde. Én af fordelene er, at jeg får en masse indsigt i, hvad der ligger i deres roadmaps. Som ambassadører får vi indsigt og sparring, og så kan vi give input, hvis vi ser uhensigtsmæssigheder eller vil byde ind på features. Og de tager virkelig imod. På dén måde er det spændende at være en del af udviklingen”. Kim mødes to gange årligt med sine med-ambasadører i henholdsvis Europa og USA, hvor de arbejder med de forskellige produktlinjer.

Særligt niveau – særligt (god) service

Med Kim’s høje niveau følger også adgang til et højt serviceniveau fra Aruba. ”Den tekniske support, vi har adgang til, er helt særlig. Og det kommer i høj grad kunderne til gode. Fordi vi er Platinum Partner og i Partner Ambassador-programmet, kan vi springe direkte til 3rd level support. Så hvis vi har en kritisk supportsag, kan vi springe adskillige initielle supportled over og hurtigt få hjælp direkte fra Aruba’s øverste hylde. På dén måde passer mit eget fokus på kundetilfredshed perfekt med Arubas motto; Customer First – Customer Last”, slår han fast.

Aruba Regional Reseller Of The Year 2021

Udover at Kim tilegner sig værdifuld viden, får han faktisk også adgang til fremtiden, forstået således, at han konkret får at vide, hvad der kommer til at ske i Aruba. ”Det betyder, at jeg jo kan give en særlig rådgivning til vores kunder– jeg kan se fremad på kundens vegne. Hvis kunden ønsker sig noget, som enten udgår, ændrer sig eller bliver overhalet teknologisk om kort tid, så kan jeg rådgive rundt om det”. På dén måde er vi unikke overfor kunder, som får en helt speciel tryghed i deres løsninger.

Partner of the Year i Danmark er vi kåret som i 2016, 2018, 2019, 2020 og 2021 – Partner of the Year Europe North er vi kåret som i 2018 og 2021, og i 2021 var vi blandt de 3 nominerede til Partner of the Year EMEA 2021. Så jo, benhårdt fokus og dedikation skaber resultater og tilfredse kunder."

At være Danoffice IT

Det kræver noget særligt at have en specialist som Kim i huset. Og det er sagt på den bedste måde – for specialisering på højeste niveau kræver noget ekstra! Og dét ekstra har Kim heldigvis fundet hos os i Danoffice IT. ”Det er absolut centralt, at vores ledelse forstår, at vores kompetencer er vigtige for virksomheden – at folk som os er drevet af passion for vores fag og har brug for frihed, for at kunne være på højeste niveau. Det værdsætter jeg utroligt meget. Og den bedste måde at måle dén investering på er, at vi får skabt vækst hele tiden. Det er jeg naturligvis stolt af”, siger Kim og fortsætter: ”Det rækker ikke, at man får godkendt tre dage her og der, hvor man lige kan læse en smule op. Man skal konstant være opdateret for at yde det bedste overfor kolleger og kunder. Og for at det skal kunne lykkes, skal man ikke rende og spørge om lov”.

Det store udsyn - tilbage i tid…

En it-person som Kim har naturvis en modvægt – en side af sig selv, hvor arbejde får lov at være arbejde. Kim’s lidenskab privat er fotografi og det store univers. Ja, vi snakker astro-fotografi! På den måde binder han selv historien om sit professionelle virke fornemt sammen med den person, han er privat. I sit arbejde har han det store udsyn på og ser ind i morgendagens udvikling – og privat gør han det samme, blot med omvendte fortegn.

”Det er utroligt spændende og komplekst at skabe fotografier af en galakse. Det er jo fascinerende at fotografere lys, som er 27 mio. år gammelt. Det er næsten abstrakt, men en ægte passion for mig”. Helt i himlen er Kim dog ikke hele tiden. Han er nemlig også ivrig landskabsfotograf – med fødderne solidt plantet på jorden.

Læs flere stories