Skrevet af

Casper Lenander Jensen, Azure Lead & Infrastructure Specialist

Vores egen højtspecialiserede Cloud Ninja, Martin Therkelsen, kan nu tilføje endnu en fornem titel til samlingen af dekorationer. Martin, som i forvejen er Citrix CTP, kan nu kalde sig Microsoft MVP – Most Valuable Professional på Azure! En bedrift, som blot 7 andre danskere også besidder. Udnævnelsen er ikke kun glimmer og navneleg: Det kommer i høj grad både kunder og kolleger til gode.

Martin er en ivrig formidler af it og teknologi og driver ved siden af sit virke som Cloud Solutions Specialist i edgemo de to blogs, Cloudninja og Citrixlab.dk, og hans aktiviteter og engagement er medvirkende til, at han nu er kommet i et godt globalt Azure-selskab. Det har krævet dedikation, snuden i sporet samt optrædener på konferencer, foredrag og driften af sine blogs - alt sammen ved siden af sit arbejdsliv.

Ikke bare en titel

Titlen som MVP betyder, at Martin, vi og vores kunder nu får adgang til det allerhelligste. ”Jeg har naturligvis et godt netværk ind i og rundt om Microsoft, men nu kan jeg snakke direkte med deres Product Team og ad dén vej også påvirke tingene, for de lytter faktisk til os”, fortæller Martin Therkelsen og fortsætter: ”Heldigvis er det ikke helt op ad bakke for mig, for jeg er i forvejen CTP på Citrix, så jeg har ikke en barriere i forhold til at drage nytte af mine nye muligheder”.

Mere bliver til mere

Martin kan nu gøre sin edgemo-kollega, Jesper Nielsen, som er Danmarks eneste MVP på Windows, følge, når der hvert år indkaldes til det store MVP Global Summit. ”Her mødes MVP’er fra hele verden og udveksler erfaring og viden. Og i forvejen bliver os, som går lidt op i dét her, jo inviteret til at tale ved arrangementer, onsite og online, og det bliver der utvivlsomt mere af nu”.

Support – viden – og kundens netværk

Som kunde vil man mærke en forskel. ”Der er helt bestemt noget at hente på den support, vi som MVP’er har adgang til. Jeg kan gå direkte videre med en kundeforespørgsel til dér, hvor tingene udvikles. Og på dén måde handler det også om et nyt niveau af viden, vi har adgang til”, lyder fra Martin. ”Det er helt centralt, at én af de vigtigste gevinster er, at jeg jo ikke kun snakker med Microsoft. Nu har vi også adgang til en masse andre eksperter. Jeg er en del af et netværk – og det er jo også derfor, vi er der: for at hjælpe hinanden. På den måde hjælper vi indirekte også hinandens arbejdspladser og kunder. Det er i høj grad et community-baseret program – og er defineret af at være netop dét”.

Martin slår dog fast, at support-niveauet for kunderne er det væsentligste sammen med den personlige og netværksmæssige værdi: ”Når vi snakker om kunden, så er der slet ingen tvivl om, at det har værdi: Hvis der er den mindste tvivl om en ting eller en opsætning i en løsning, så kan vi tage hånd om det. Det er den sikreste og bedste support, og som MVP har jeg adgang til ikke blot vores eget, men også andre fag-teams, så det glæder jeg mig til bringe i spil i edgemo”, slutter Martin Therkelsen.

Tillykke med titlen, Martin!

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.