Skrevet af

Mette Hylander, Marketing Manager & Pressekontakt

Efter et årti i spidsen for én af den danske it-branches mest markante væksthistorier, takker Lars Andersen af og giver edgemo-stafetten endegyldigt videre til Danoffice IT, som sidste år opkøbte alle aktier i edgemo a/s. Andersen’s exit sker som en naturlig udvikling af det nye selskab, og begge parter ser nu med tilfredshed frem mod et nyt kapitel hver især.

En fantastisk rejse

For ti år siden sad Lars Andersen i et sommerhus sammen med Morten G. Arknæs og Kenneth Knude Jensen – de ville skabe et nyt kapitel i dansk it og ændre måden, man handlede sammen i it-branchen. Missionen lykkedes til fulde. Lars Andersen skabte sammen med sine to medstiftere en ny vækstkomet, som dog var mere end blot dét. Det handlede naturligvis om god forretning, men fokus var udtalt anderledes end den øvriges branches: Det handlede om mennesker. Om den gode relation.

Lars Andersen fortæller: ”Jeg mener virkelig, at drømmen lykkedes. Morten, Kenneth og jeg har, sammen med alle vores fantastiske kolleger gennem årene, skabt en helt særlig arbejdsplads. Der er højt til loftet – men samtidig en pandekageflad organisation, hvor vi passer på hinanden. Der er alle dage blevet berettet om dén her edgemo-ånd”.

Giver stafetten videre

Der er nu gået snart et år, siden Danoffice IT’s køb af edgemo blev offentliggjort. Og den tid har Lars Andersen brugt på at tænke sit arbejdsliv igennem. ”Jeg elsker at starte ting op, og rejsen med edgemo har været fantastisk – også for min personlige udvikling som erhvervsleder. Det har været en kæmpe oplevelse og noget, som jeg er meget ydmyg omkring. For det lykkedes faktisk at lave en rigtig god forretning”, siger Lars Andersen og fortsætter med et glimt øjet: ”Jeg er stadig en ung mand, og nu skal jeg ud og være nysgerrig igen. Stafetten giver jeg i hvert fald stolt videre, og jeg kan slet ikke takke Kenneth, Morten og min store edgemo-familie nok for den rejse, vi sammen har været på i ti år nu”.

Sender sit hjertebarn videre ud i verden

I privaten har Lars Andersen for nyligt sendt sin yngste afsted for at leve på egen hånd, og oplevelsen trækker paralleller til hans afsked med edgemo. ”Jeg har været forberedt på at give stafetten videre, men oplever alligevel en snert af empty nest syndrome”, lyder det. ”Som at sætte studenterhuen på ældstebarnet og sige, nu er du klar til at drage ud på egen hånd. Så ja, det er bestemt vemodigt, men det er også det rigtige. Nu starter et nyt kapitel. Jeg skal ud og opsøge et nyt eventyr, som er meningsfyldt og – lige som edgemo – gør en forskel”, slutter Lars Andersen.

Tak og god vind

Danoffice IT’s CEO, Lars Baun, som nu griber stafetten som edgemo’s nye CEO, sender også en behørig tak til sin kollega og navnefælle: ”Lars og jeg er begge fra Aalborg – og som nordjyder holder vi tingene nært og nede på jorden, og jeg sætter stor pris på den ordentlighed, som det hele er foregået med”, siger han og slutter: ”Processen hen mod den endelige aftale er blandt andet foregået over gode snakke, kaffe og fastelavnsboller i privaten hos Lars Andersen. Jeg vil sige ham stor tak for hans engagement og arbejde med edgemo og ønsker ham god vind fremover. Han, Kenneth og Morten fik skabt en unik virksomhed i edgemo, som, vi glæder os over, nu er en del af Danoffice IT”.

Læs også: edgemo og Danoffice IT skifter ikke navne

Læs også: Årsregnskabet 2020

Læs også: Historien om edgemo

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.