Skrevet af

Kenneth Knude Jensen, Konsulentdirektør

edgemo's benhårde satsning på at være Danmarks bedste til Citrix, er blevet belønnet med Platinum Partnerskab på vores to års fødselsdag. For første gang i Citrix-historien har en forhandler i EMEA-regionen fået Platinum-partnerskabet efter kun at have eksisteret i markedet i to år. En præstation der ikke går ubemærket hen hos Citrix og i kanalen.

Det er en status som Citrix kun giver til de partnere, som både magter at rådgive, sælge og implementere hele Citrix løsningsporteføljen. Der er store krav forbundet med Platinum-partnerskabet i form af især tekniske certificeringer, men også til omsætningsstørrelse og markedsaktiviteter. For dig som kunde betyder det endnu større tryghed og sikkerhed ved at vælge edgemo som din Citrix partner – både når det kommer til rådgvning, licenser, implementering og support. Tryghed og sikkerhed fordi edgemo nu er anderkendt på højeste niveau hos Citrix.

Vi takker for den store ære.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.