Skrevet af

Niels Holm, Product Manager

Vi er ikke pokkers mange herhjemme, som kan tilbyde absolut top-level support på Citrix. Og bedst som vi gik og fejrede, at vi nu stolt kan kalde os Citrix Platinum Plus Partner, så landede nyheden om, at Citrix har hædret os med prisen, Fighter of the Cloud, ved Danish Citrix Partner Awards. Et bevis på at, ja, man skal kæmpe for det – også for alle i skyen!

Hvilken combo! Vi er svært glade for vores top-certificering – vi er blot tre herhjemme, som kan kalde sig Platinum Plus. Og den nye award sætter blot en tyk streg under, at vi har det sejeste Citrix-hold. En holdning, som vores konsulentdirektør, Kenneth Knude Jensen da heller ikke kunne skjule, da han skulle dele nyheden om Fighter of the Cloud-prisen i huset:

”Stor tak til alle, som i løbet af året har bidraget til vores fortsatte fokus på Citrix, herunder, salg, implementering og service af lækre Citrix-løsninger hos vores kunder. TAK!! MEGA SEJT!!”.

"Tillykke med, at I har vundet prisen som årets Fighter of the Cloud 2020!
Det udspringer blandt andet af det fantastiske seje træk, I har bidraget med, men det er også en anerkendelse af jeres utroligt gode indsats på Microsoft-fronten og jeres fortsatte fokus på de fælles løsninger. Tusind tak for indsatsen i 2020. Vi glæder os til samarbejdet i 2021."       Citrix Denmark, 2021

Den virtuelle event, Danish Citrix Partner Awards, fandt sted fredag den 29. januar, hvor danske leverandører var stimlet sammen, hver for sig bag skærmene derhjemme, og hvor i alt syv partnere blev hædret. Tusinde tak til vores Citrix-kunder, tak til vores helt enestående stab af Citrix-konsulenter – og naturligvis stor tak til Citrix Danmark for den flotte pris.

Platinum Plus

Certificeringer er ikke bare glimmer og logoer på et website. Det er et konstant og benhårdt arbejde med at dygtiggøre sig, tilegne sig absolut forfronts-viden og yde support på højeste niveau.

De fleste certificeringer stopper ved Platinum, men Citrix har valgt at løfte barren et væsentligt nøk opad. Platinum Plus certificeringen kan nemlig ikke hentes på en høj omsætning – den også kræver absolut topkompetencer og certificeringer på både Citrix Workspace og Networking.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.