Vi har netop udgivet vores årlige Communication on Progress-rapport for 2021, som beskriver, hvordan vi i Danoffice IT og edgemo arbejder med bæredygtighed, social ansvarlighed, de 10 principper i FN's Global Compact og FN's verdensmål for bæredygtig udvikling.

Alle virksomheder har en vigtig rolle i at sikre en bæredygtig fremtid ved at drive forretning på en bæredygtig måde. Vores grundlæggende formål er at levere it-løsninger til organisationer og virksomheder i hele verden; teknologi, som gør dem i stand til at forbedre produktiviteten og effektiviteten af deres forretning, der igen kan have en positiv indvirkning på mennesker og miljø.

Det er ikke kun vores ansvar at hjælpe vores kunder med at gøre deres it-løsninger mere bæredygtige, men også at udnytte teknologien til at hjælpe dem med at forbedre bæredygtigheden af deres daglige forretning.

I vores årlige Communication On Progress-rapport kan du læse om, hvordan vi agerer og tager ansvar – og hvad det vil sige at forpligte sig til Global Compact-arbejdet.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.