Skrevet af

Morten G. Arknæs, Regional Sales Director

It-branchen og producenternes leveringstider er ramt af Coronavirus-udbruddet. Kan du forudse behovet for et større antal varer, anbefaler vi, at du orienterer os så tidligt som muligt – det giver os de bedste chancer for at hjælpe dig.

Mange it-producenter har produktion i Kina – hele vores branche og producenternes leveringstider er derfor ramt af Coronavirus-udbruddet. Den kinesiske regering og de lokale myndigheder arbejder hårdt på at bringe situationen under kontrol. Samtidig gør it-producenterne, hvad de kan, for at passe på medarbejdere, partnere, kunder og deres familier i den vanskelige situation.

Den 10. februar begyndte udvalgte regioner uden for byen Wuhan at genoptage fabriksdriften, og der sker løbende fremskridt. Lokale myndigheder kræver, at fabrikkerne indsender ansøgninger om godkendelse til at genoptage arbejdet samt bevis på deres evne til at garantere strenge sikkerhedsprocesser og opretholdelse af tilstrækkelig hygiejne. Men selv om fabrikkerne godkendes til genoptagelse af arbejdet, vil det tage tid at blive fuldt operationel igen. Afbrydelse af produktionen, mangel på råvarer og nuværende transport- og logistiktjenester påvirker leveringstiden.

Alles øjne er rettet benhårdt på at få det bedste ud af situationen og optimere, hvor vi kan. Står du i en situation, hvor du kan forudse behovet for et større antal varer, vil vi anbefale dig at orientere os om det så tidligt som muligt – det giver os de bedste chancer for at hjælpe dig.

Vi overvåger nøje og aktivt situationen og holder dig ajour, hvis forsyningssituationen ændres. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Intel shortage

Intel har siden 4. kvartal 2019 kæmpet med leveringsproblemer - og gør det stadig i 1. kvartal 2020. Udfordringen gælder alle producenter, distributører og forhandlere af pc'er med Intel CPU.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.