Skrevet af

Niels Holm, Business Manager

Mads Behrendt Petersen, Solution Architect

I starten af marts 2019 blev Infrastructure Specialist i edgemo, Mads Behrendt Petersen, udnævnt til Citrix Technology Advocate (CTA). Dem findes der kun tre af i Danmark, så det er en eksklusiv klub. Citrix Technology Advocates (CTA) er Citrix User Group Community superbrugere. De er Citrix-kunder, -partnere og "Citries", som i fritiden advokerer for Citrix med ekstraordinær social effekt.

Det kan virke lidt amerikansk sådan at "Citrix-missionere", men der er ingen tvivl om CTA-evangelisme er uvurderlig for Citrix, uanset om det udmønter sig i blogindlæg, webinarer, præsentationer på Citrix-brugergruppemøder rundt om i verden, eller i diskussioner på support sites. Mads' medlemskab af klubben siger selvsagt en del om hans engagement i Citrix’ produkter.

Man kan søge om at blive optaget, hvorefter der er en udvælgelse og afstemningsproces blandt de eksisterende medlemmer. Som CTA har Mads forskellige fordele, bl.a. eksklusive produktopdateringer og tech previews, medlemskab af myCUGC.org, adgang til vigtige Citrix-interessenter og unikke muligheder for produkt-feedback.

Vi er naturligvis stolte af Mads og forspildte da heller ikke chancen for en omgang kage til kontoret for at fejre hans udnævnelse, som i øvrigt ligger rigtig godt i tråd med vores nye Citrix Platinum-certificering. 

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.