Skrevet af

Kasper Johansen, Infrastructure Specialist

Mads Behrendt Petersen, Solution Architect

Martin Therkelsen, Cloud Solution Specialist

Hvis du har prøvet at lave noget, som påvirker menneskers arbejde over hele kloden, så er du i samme båd som Martin Therkelsen, Mads Behrendt og Kasper Johansen fra edgemo. Som gen-udnævnte Citrix Technology Professionals (CTP) og Citrix Technology Advocate (CTA) giver de nemlig Citrix’ product teams og managers feedback på deres løsninger. Kvalificeret input, som Citrix tager til sig og bruger i produktudviklingen.

”Flere af de ting, vi gør bagom scenen, kan jeg se, begynder at slå igennem i Citrix’ produkter, så al den tid, vi lægger i det, betyder noget”, siger Mads og fortsætter. ”Men at være CTP betyder også, at jeg er blevet del af en familie, bestående af 67 andre CTP’er og så vores ’mor’, Perrine Crampton, som gør et fantastisk stykke arbejde for at holde på alle trådene. Jeg har fået et internationalt netværk af professionelle it-folk, som spænder over rigtig mange produkter – og ikke kun Citrix-relaterede. Det er der en enorm styrke i - både for mig selv, men også for vores kunder.”

Mads er ikke ene om familiefølelsen, men bakkes op af både Martin og Kasper. ”Jeg får udvidet mit netværk ud over Danmarks grænser, så jeg har mulighed for at få input fra mange forskellige mennesker verden over”, udtaler Kasper. Og Martin tilføjer: ”Alle er der for at hjælpe både Citrix og alle andre, der har spørgsmål til Citrix og de services, de leverer.” De tre herrers Twitter-konti vidner da også om stor international aktivitet, og der tweetes kun på engelsk. Nederst på siden får du links til d'herrers twitter-konti.

Fællesskabet har dog også andre positive ”bivirkninger”. Kasper er en af stifterne og en del af ledelsen af den danske Citrix User Group, Danish Citrix User Group Community med den mundrette forkortelse, DKCUGC, og her gør CTA-udnævnelsen en vigtig forskel. ”Udnævnelsen betyder, at jeg får nemmere adgang til dygtige talere til vores DKCUCG events. Det er med til at højne kvaliteten til glæde for alle i det danske Citrix community”, fortæller Kasper.

Eneste danske forhandler med 2 CTP'er

At Martin, Mads og Kasper er en del af Citrix’ Technology Professionals og Advocates stiller krav – ikke kun til dem, men også til edgemo som arbejdsplads. For medlemsskabet er ikke noget, der kan klares med en venstrehåndsindsats onsdag eftermiddag. Men her er der heldigvis ingen smalle steder i edgemo. Vi understøtter og opfordrer gerne til videreuddannelse og networking i stor udstrækning, hvilket mange edgemo-folk også griber og praktiserer.

”Det gør en forskel for motivationen og engagementet, og så er det med til at holde kniven skarp hos den enkelte medarbejder. Den viden Kasper, Mads og Martin tilegner sig, kommer også andre konsulenter tilgode - det smitter positivt af. Og så ligger det godt i tråd med vores generelle opfordring til edgemo-folket om at dyrke sin passion”, udtaler konsulentdirektør i edgemo, Kenneth Knude Jensen

”Vi skal heller ikke underkende værdien for vores kunder. CTA og CTP’ernes direkte adgang til Citrix product teams og managers har flere gange vist sig nyttig. Vi får kendskab til tingene på forkant, og det giver en anden hastighed, hvormed vi fx kan få løst eventuelle udfordringer. edgemo er et kendt navn hos Citrix, og det er slet ikke så tosset,” runder Kenneth af.

Alt i alt stiller det os i en unik position - ikke mindst fordi edgemo faktisk er den eneste Citrix-forhandler i Danmark med hele to CTP'er!

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.