Skrevet af

Tina Rasmussen, Inside Sales Manager

Charlotte Klitgaard, Inside Sales Manager

Vi har gjort det igen! Vores ganske unge, men også ganske succesfulde elevprogram har denne gang udklækket ikke bare én, men to nye stjerner! Og endnu engang er vi lykkes med at overtale dem til at blive hos os.

Det er derfor med umanérlig stolthed, at vi kan annoncere, at vores to dygtige, men snart forhenværende, elever i Inside Sales, Mathias Andresen og Patricia Mei Ramos Rasmussen nu begge fortsætter som vaskeægte Inside Sales Specialists i edgemo!

Patricia træder over på den anden side 1. december 2020, og Mathias 4. januar 2021 – og vi glæder os i både Øst og Vest. Patricia fortsætter nemlig med at gøre kunder og kolleger glade i Albertslund, og Mathias gør det i Hinnerup. Endnu engang et stærkt eksempel på, at vores elevprogram er en god støtte til vores rekrutteringsarbejde. For ikke alene er de begge blevet endnu dygtigere i forløbet, men de er også kommet helt ind under huden på det at være edgemo og være en del af fælleskabet med kunder, kolleger og partnere.

Faktisk gælder det for både Patricia og Mathias, at de er udprægede ”kulturmennesker”, som engagerer sig i jargonen, i de gode grin, ja, i at være edgemo. Og så har Patricia den meget fine side i sig, at hun gerne giver kage. Især når der er noget at fejre – for eksempel når man starter som elev i edgemo. Og når man stopper som elev. Og til Mathias: Pøj-pøj med din eksamen lige om lidt. Vi glæder os også til din kage!

Patricia ønskede os tillykke med sin ansættelse efter sine første 3 måneder - og igen, da hun blev udlært :-)

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.