I mere end to årtier har vi opereret verden over for at gøre en forskel. Det lykkes kun med stærke, værdifulde alliancer – og hér er vores globale samarbejde med Dell Technologies centralt. Sammen er vores rækkevidde stor og vores resultater lige så. Derfor sætter vi også pris på den hæder, som tilfaldt os og vores egen Channel All Star, Per Andersen, ved dette års Dell Technologies Partner Awards 2023.

Hvis du har læst vores artikel om vores globale samarbejde med Dell Technologies ud til nødhjælpsorganisationer verden over, så husker du måske én af hovedpersonerne, Per Andersen. Per lever modern workplace-tendensen fuldt ud. Hans skrivebord står i Svendborg, men hans arbejdsplads er hele verden. Og ved dette års Partner Awards tilfaldt der ham en udmærkelse af de helt særlige. Med tildeling af awarden, Channel All Stars, indskriver Per sig i en eksklusiv, international liga af enkeltpersoner, som netop har gjort en forskel i samarbejdet med Dell Technologies.

Om awarden skriver Dell, at den "anerkender individuelle bidragsydere i Dell Technologies’ Channel Community, som har leveret enestående resultater og bidraget særligt positivt i samarbejdet med Dell Technologies". Og det er selvsagt også en glad Per Andersen, som modtager prisen: ”Jeg er bestemt glad, da det jo er en anerkendelse af det tætte samarbejde, vi har med Dell Technologies. Vi gør vores bedste for at være gode ambassadører, så det er dejligt, at det giver genlyd”, fortæller Per Andersen, Key Account Manager i Danoffice IT.

Globalt samarbejde – global support

Som noget unikt, set i et brancheperspektiv, er vi som en af de eneste globale leverandører i stand til at levere en ægte global support – også på services og garantier. Det er ét af de væsentligste parametre i vores globale Supply Chain Services og i vores logistik. Og hér spiller samarbejdet med Dell ifølge Per Andersen også en vigtig rolle: "Vi lader os ikke begrænse geografisk i vores samarbejde. Det er ret unikt. Vi samarbejder med Dell Technologies uanset, hvor ansvaret for kunderne ligger hos Dell", slår Per fast. "Set fra et kundeperspektiv, skaber vores samarbejde en ekstraordinær support, uanset hvor i verden kunden er".

Kunde-excellence

Med dette udsagn lægger Per fornemt op til den næste award, som netop kredser om vores relation og support til vores kunder. For udover Per's personlige award blev vi i Danoffice IT-organisationen også kollektivt belønnet for vores fælles indsats. Her blev vi tildelt en pris, som understreger vores konstante fokus på den tætte relation til vores kunder verden over – EXCELLENCE IN CLIENT SALES.

Ved denne pris anerkender Dell Technologies en partner, hvis vækst fra år til år når et markant højt niveau i salget af Client Solutions. Det er i sagens natur en pris, vi værdsætter, da vores arbejde med kunderelationer og gode løsninger her vejer tungt.

Satellitter skaber nærhed

Selvom vi i dag med digitale værktøjer har en stor rækkevidde – og selvom ansatte som Per bidrager til at skabe en nærhed til vores partnere og kunder verden over – så er der åbenlyse fordele ved en konstant lokal tilstedeværelse. Derfor får vores nuværende afdelinger i Danmark, Schweiz, Singapore og USA nu følgeskab af to nye strategisk funderede afdelinger i Indien og Kina. Det betyder blandt andet, at nærheden og den lokale forankring styrkes; noget som uden tvivl også vil påvirke vores samarbejde med Dell Technologies positivt. Rejsen er begyndt, og allerede i 2024 vil vi være i drift på begge lokationer.

Mange tak til Dell Technologies for priserne – og tak til Per og alle kollegerne for den flotte indsats.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.