Skrevet af

Vi skabte noget nyt og banebrydende, da vi satte edgemo i søen for snart ti år siden. Og nu er vi igen med til at skabe noget nyt – en helt ny virkelighed i dansk it. edgemo og Danoffice IT (DOiT) går sammen og bliver en ny storspiller i den danske it-branche. Vi startede tre, i dag er vi 110, og snart er vi 230.

Da der allerede er et generationsskifte i gang i vores ejerkreds, er timingen noget nær perfekt. Men der er mere godt i det end blot timing. Vi komplementerer hinanden sublimt på sortiment, kompetencer, geografi og faktisk også på kultur - noget, som altid har været centralt for os i edgemo.

Det er et stort skridt, et vigtigt skridt – og vi glæder os til sammen med DOiT at være en stærk bidragsyder til udviklingen af dansk it i fremtiden. Først skal vi dog lige vente 2-6 uger på de danske konkurrencemyndigheders godkendelse.

Hvad betyder det for dig og vores samhandel?

På den korte bane: ikke det store. edgemo fortsætter som hidtil året ud med samme besætning, herunder mig som CEO, og i egen konstellation - indtil vi har fundet ud af, hvordan vi vil fusionere selskaberne.

På længere sigt vil I kunne supplere det, I køber af edgemo i dag, med ydelser inden for fx bæredygtighed og netværk. Vores lokale tilstedeværelse i udlandet vil også uden tvivl styrke vores globale leverancer. Herunder kan du læse lidt mere om DOiT, og hvordan vi supplerer hinanden.

Vi har taget os god tid om ”ægteskabskontrakten”, og jeg lover, at vi vil fortsætte med samme omhyggelighed. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har noget, du vil spørge om eller fortælle.

edgemo's trekløver

edgemo's nuværende direktion vil i den nye organisation varetage følgende roller foruden at indgå i selskabets samlede ledelse:

Kenneth Knude Jensen bliver CTO i det samlede setup med ansvar for det, vi i dag kender som Consulting Services og edgemo Services.
Morten G. Arknæs bliver CCO med ansvar for alle salgsaktiviteter i Jylland og på Fyn - og fortsætter også som primær kontakt for sine kunder.
Lars Andersen bliver COO i det samlede setup. Det er områder, vi kender som Inside Sales, Marketing, Indkøb og Operations – og så forventer Lars at fortsætte som primær kontakt for et par af sine kunder.

Mød Danoffice IT / DOiT

Siden etableringen i 1995 har DOiT specialiseret sig i at levere it-udstyr til IGO’er (primært FN) og nødhjælpsorganisationer med vigtige funktioner i navnligt udviklingslandene. Organisationer, der er kendetegnet ved særlige og krævende leveringsbetingelser i mere end 150 lande. I dag er fokus især på bæredygtig it, hvilket fik et ekstra skub, da man i efteråret 2020 købte den århusianske gazelle-virksomhed, Npvision Group, som har handlet med brugt it-udstyr siden 2010.

Men Npvision og edgemo er ikke de eneste, DOiT har slået sig sammen med for nylig. I 2019 blev Datacon i Allerød en del af det fremadstormende selskab. Datacon bidrog med specialister inden for især datacenter og netværk samt et fokus på især det private erhvervsmarked. ERP-delen af Datacon er fortsat selvstændigt under Datacon-navnet.

DOiT's hovedkvarter ligger i fynske Svendborg, derudover er der kontorer i Allerød, Schweiz og USA - og måske også snart i Asien, da selskabets tre-årige strategi (udover fokus på bæredygtighed) er at stræbe efter at stå betydeligt stærkere på det asiatiske marked.

Opkøbet af edgemo understøtter det samlede selskabs strategiske plan om at være en anerkendt spiller inden for Azure, Modern Workplace og Citrix.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.