• Danoffice IT
  • Presse
  • Nyhed

Danoffice IT har indgået aftale om at overtage edgemo A/S . Dette er således den tredje overtagelse for Danoffice IT, siden Agilitas købte selskabet i november 2017.

Lars Baun Jensen, CEO hos Danoffice IT udtaler: ”Vi ser frem til at slå os sammen med et team som, på blot 9 år, har været i stand til at efterlade et så markant fodaftryk på det danske it-marked. Ved at kombinere de unikke styrker ved begge selskaber, vil vi accelerere vores vækst til fordel for både kunder og ansatte, samt fortsætte vores vej til bæredygtig forretningstransformation.”

Johannes Bach (med-grundlægger og formand) og Lars Andersen (medgrundlægger og edgemo’s CEO) udtaler: ”Det har været en spændende rejse, for os, at udvikle edgemo til en national værdiskabende forhandler med både konsulentydelser og hardwaresalg. Vi hilser dette nye ejerskab velkommen, da det vil føre til den næste fase i edgemo’s udvikling. Vi glædes over at slå styrkerne sammen i en sammenhæng, som giver os et endnu stærkere værdibudskab til det danske marked, og styrke vores internationale rækkevidde og muligheder.”

 

Læs pressemedelelsen

Om edgemo

Med hovedkvarter udenfor Aarhus er edgemo en førende forhandler i Danmark af  IT-infrastruktur og -løsninger til både private og offentlige virksomheder inklusive store danske virksomheder med afdelinger i mere end 80 lande.

edgemo har en betydelig konsulent- og serviceforretning og har stærke kompetencer indenfor Azure, Modern Workplace og Citrix. De har opnået stor anerkendelse i branchen og har blandt andet ni gange opnået Microsoft Gold Partner status, er Citrix Platinum Partner og er en af kun tre HPE Platinum-partnere i Danmark.

Lad os kontakte dig