Skrevet af

Thomas Rønning Andersen, Sales Manager

HURRA - edgemo er kommet på Staten og Kommunernes Indkøbsservice’s rammeaftale 02.02 Computere! En rammeaftale som omfatter alt fra oversætterpenne(!), tasker og mus til iPads, Chromebooks og ganske almindelige eller ualmindelige computere.

Aftalen forventes at træde i kraft den 25. oktober 2018*. Inden da skal edgemo have smøget ærmerne op og kreeret det obligatoriske e-katalog (er det noget, du rent faktisk bruger?).

Det er nu ikke første gang, vi prøver det - faktisk lykkedes det, da edgemo kun var 3½ år gammel. Dengang var det på aftalen 02.03 for Server og Storage-udstyr. Læs mere om dét her

Betyder det så, at edgemo har et team af folk, som udelukkende har med offentlige organisationer at gøre?

Nej. edgemo er ikke branchespecifikke. Løsningerne inden for vores fokusområder bruges i de fleste organisationer. Og edgemo-folket er erfarne i at håndtere både private og offentlige organisationer – store som små, inden- som udenlandske. Kald os bare specialister uden skyklapper. Det vigtigste for os er nærhed. For med tæt kommunikation, og et godt kendskab til hinanden, løses opgaverne bedst.

Derfor har vi ikke et specifikt Public team; i stedet har vi hver især de private og offentlige kunder, der giver mening. Det ser vi som en styrke. Har man udelukkende med én branche at gøre, er det jo ikke muligt at drage nytte af erfaring fra andre brancher. Det svarer til alene at se på nye it-produkter udelukkende fra enten en consumer- eller en business-vinkel. Som da Logitech troede, at iPad’en kun var et consumer-produkt og derfor i starten ikke lavede B2B-produkter til iPad. Det fortrød de og er siden kommet godt efter det.

Vil du høre mere? Så find din kontakt blandt alle edgemo people

*Stand still (perioden hvor man har mulighed for at gøre indsigelser) udløber den 10. september 2018.

Spørgsmål om SKI?

Kontakt Thomas

Hvis du vil snakke med os om edgemo og SKI, så hiv fat i Thomas Rønning, vores BRM på alt offentligt. Har du endnu ikke fundet din yndlings-edgemo-personer, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til Thomas Rønning, så hjælpes I ad med at finde den rette. For nogen er det kemi, for andre er det geografi, det finder vi ud af sammen.