Skrevet af

Thomas Rønning Andersen, Sales Manager

Jørgen Holm, Senior Manager

"Jeg er så [indsæt kraftudtryk her] stolt af at være i en virksomhed, der på tre et halvt år er kommet fra nul til at være sammen med Atea og KMD på en af it-landets mest eksklusive og korteste lister," lød det inde fra salgskontoret en dag i marts.

edgemo er nemlig sluppet gennem nøglehullet hos Statens og Kommunernes Indkøbs Service, SKI, og kan ultimo april levere på aftalen 02.03 for Server og Storage-udstyr til det offentlige. Atea er primær leverandør, mens edgemo som sekundær leverandør kommer i spil ved miniudbud.

Den indledende glæde over nyheden, blev forstærket af udbruddet "Jørgen, du er en helt!", rettet mod Jørgen Holm, der er spydspidsen for edgemo’s samarbejde med det offentlige. 
"Lars, du gi'r kage!" lød det også, med direkte henvisning til direktøren, der et par dage senere måtte bøje sig for det opbyggede pres, og køre en tur på tanken efter træstammer og citronhalvmåne.

edgemo er på aftalen med produkter fra 21 forskellige producenter, heriblandt Fujitsu, HP, Dell, Hitachi, Lenovo og IBM. Det betyder også at du kan købe edgemo's server & storage konsulentydelser på SKI.

Aftalen giver kunderne mulighed for at etablere, udvide, ændre og vedligeholde fysiske og virtuelle servere- og storage-infrastrukturer med hjælp fra leverandørerne. Endvidere er der mulighed for at købe samlede løsninger, der indeholder leverandørens forslag til IT-arkitektur og hvor leverandøren tager et løsningsansvar og bl.a. står for opsætning, installation og/eller konfiguration af det anskaffede udstyr.

Aftalen er fleksibel, så der er råderum til at tage højde for den teknologiske udvikling. Den løber over 12 måneder, med mulighed for forlængelse tre gange med hver 12 måneder.

Jørgen Holm og Thomas Rønning

Kontakt

Kontakt Senior Manager Jørgen Holm eller Sales Manager Public Thomas Rønning for yderligere information om edgemo's levering på SKI.