Skrevet af

Mette Hylander, Marketing Manager & Pressekontakt

edgemo summit er vores store årlige fest sammen med alle jer. Og i år skulle vi for 11. gang  mødes for at snakke, grine og inspireres sammen. I 2019 toppede vi med den største edgemo summit til dato med over 500 folk samlet, og som du kan læse her, så var stemningen elektrisk fra start til slut.

Men i år sker det ikke – naturligvis – fordi, vi alle har fået stukket en global virus i hjulet. En fælles virkelighed, som ingen kan modsige sig lige nu. At skulle undvære denne fest er en tung, sejlivet kamel at sluge, men vi garanterer jer – vi glæder os til at skabe en helt unik edgemo summit i 2021.

Holder I ikke bare en virtuel edgemo summit?

Oplagt spørgsmål, men svaret er nej. Vi kunne have brudt tingene ned til små sektioner og have oprettet Teams-oplæg og alverden, men det gør vi ikke. Hvorfor? Fordi edgemo summit er edgemo summit.

Vi har talt med rigtig mange af vores kunder og partnere, som kraftigt har stemt for at udskyde edgemo summit til næste år i stedet for at forsøge at lave noget, der ligner lidt – ganske enkelt fordi stemningen, atmosfæren, ja hele Summit-ånden er sin egen.

Gør I så slet ikke noget?

Jo – vi gør faktisk rigtig meget. Du kan godt finde kalenderen frem. Det bliver ikke en edgemo summit 2.0, men det bliver fedt og hektisk - vi lægger os i dén grad i it-selen. I løbet af efteråret og vinteren har vi nemlig skruet op for mængden af events. Vi taler om netværksmøder, webinarer, roundtables og meget mere. Det bliver ikke med Rytteriet, Feldthaus eller Stegelmann/Sonne (en kombination, opfundet af edgemo) – men med vores egne superstjerner, som hver dag brænder for det, de gør, og for at være edgemo.

Tjek vores eventkalender her og kom med!
– det bliver sjovt og det bliver lærerigt!

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.