Igen i år er edgemo placeret blandt de 1% største leverandører, og er dermed i den absolutte elite af leverandører til den offentlige sektor.

UdbudsVagten indsamler hvert år data omkring pengestrømmen mellem det offentlige og det private. I en rangliste offentliggør de samtlige danske virksomheders samlede fakturasum til den offentlige sektor pr. år.

Den 3. juli offentliggjorde de ranglisten over de 300.000 aktive virksomheder, der i 2018 har været leverandør til den offentlige sektor. På den baggrund har de kåret ca. 3.000 eliteleverandører, herunder edgemo.

Betyder dét, at edgemo er branchespecifik?

Nej, edgemo er ikke branchespecifik og har ikke et decideret Public team; i stedet har vi hver især de private og offentlige kunder, der giver mening. Det ser vi som en styrke. Har man udelukkende med én branche at gøre, er det jo ikke muligt at drage nytte af erfaring fra andre brancher.

Løsningerne inden for vores fokusområder bruges i de fleste organisationer. Og edgemo-folket er erfarne i at håndtere både private og offentlige organisationer – store som små, inden- som udenlandske. Kald os bare specialister uden skyklapper. Det vigtigste for os er nærhed. For med tæt kommunikation, og et godt kendskab til hinanden, løses opgaverne bedst.

Tak!

Æren for placeringen kan vi helt og aldeles tilskrive vores kunder tillid. Af hjertet tak for dén!

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.