Stramningen har den konsekvens, at vi ikke længere må medregne/godtgøre for den yderligere kapacitet, I forventer at tage i brug inden for det første år efter optimeringen.

Stramningen træder i kraft for projekter, der igangsættes efter 26. september 2016. Er projektet startet op inden 26. september 2016, og har I en underskrevet Tilskudsaftale, er det det gamle regelsæt, der gælder resten af 2016.

Hvad betyder det for Tilskudsmodtager:

  • At der stadig er tilskud i samme niveau på PC’er, kopi/print, klimaskærm, ventilation, vinduer, varmekilde osv.

  • At tilskuddet på server, storage og netværk vil være baseret ud fra den reelle energibesparelse uden hensyntagen til vækst

En af edgemo's kunder, smykkefabrikanten Pilgrim, fik stor glæde af energisparetilskudet ved deres omlægning til edgemo servicen, DOP2go. Læs historien her.

Har du spørgsmål vedrørende energioptimeringstilskud, er du meget velkommen til at kontakte os på info@edgemo.com / +45 69 89 88 00.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.