edgemo er en af de 62 danske nominerede virksomheder i Ernest & Youngs anerkendte vækstskaberkonkurrence, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt.

Ernest & Young har gennem 23 år kåret "EY Entrepreneur Of The Year” i en af verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrencer, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt. Formålet med konkurrencen er at motivere, engagere og fremme iværksætterlyst og entrepreneurskab og inspirere morgendagens vækstsuccesser.

Feltet

edgemo og 61 andre virksomheder (ud af 1.623) er udvalgt ud fra vores evne til økonomisk vækst samt rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement. 

Juryen vurderer edgemo i forhold til de øvrige 61 nominerede ud fra et interview om vores forretningsgrundlag, strategi, mål og risici, om hvordan vi inspirerer og engagerer edgemo-folket samt om, hvordan vi arbejder med innovation og mod at gøre en forskel i markedet og for samfundet.

Finalister og vindere

Juryen nominerer 5 finalister pr. region og kårer 1 vinder fra hver af de 6 regioner samt 1 national EY Entrepreneur of the Year. Sidstnævnte repræsenterer Danmark ved den internationale finale i Monaco.

Den 6. og 28. november kåres de danske vindere

Der er skrappe krav til deltagerne i konkurrencen, og vi er stadig lidt kulrede - på den gode måde - over at være med i opløbet. Det bliver spændende at møde de øvrige deltagere ved regionskåringen i Midtjylland den 6. november hos Ejner Hessel A/S - Mercedes-Benz i Tilst og måske endda ved landsfinalen, som afholdes den 28. november i København.

Læs mere om konkurrencen på Ernest & Young's website

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.