Skrevet af

Morten G. Arknæs, Director, Sales Corporate & Public

Vi går lige nogle år tilbage. Dengang var edgemo blot en nystartet virksomhed med masser ambitioner og viljen til at lykkes. Troen på at skabe noget rigtigt og helt særligt lå der hos både Fujitsu og edgemo, og igennem årene er omsætningen og samarbejdet vokset med lige dele flid, tillid og forretningsoutput. Så meget, at Fujitsu i Japan nu begynder at sende interesserede blikke i retning af Smilets By, hvor en ottedobling af omsætningen på Fujitsu-produkter på blot kort tid har givet inspiration til måden man laver partnerskaber på.

Første danske Fujitsu SELECT Circle Partner

I maj måned 2016 var edgemos salgsdirektør, mr. Morten Arknæs, i Tokyo for at besøge Fujitsus hovedkvarter og Tkahito Tanimura – Fujitsus Head of Global Business Strategy, hvor han fik overrakt certificeringen som Fujitsu SELECT Circle Partner.

Dermed bliver edgemo i 2016 den første Fujitsu SELECT Circle Partner på Danmarkskortet.

”Det her er resultatet af et solidt og gensidigt samarbejde, eller rettere sagt et betroet partnerskab. Et sådan partnerskab betyder, at begge parter gør hvad de siger og siger hvad de gør, med fælles vækst og succes som resultat” lyder det fra en glad Morten Arknæs, der tidligt valgte at sige ja tak, da Fujitsu Danmark tilbød et partnerskab helt tilbage engang i de tidlige edgemo-dage.

Et solidt og betroet partnerskab fra første dag

”Fujitsu så et potentiale hos edgemo og sparkede døren ind. Vi accepterede og resten er historie” lyder det fra begge lejre, på en sommerdag man kun har få af her i det kolde nord, når temperaturen svinger sig op over de 25 grader. Sved på panden er der ikke at spore, kun store smil, for ligesom vejret er det kun sjældent at man får gaver fra Japan. Især en, der har været fem år undervejs:

”Den måde edgemo griber deres forretning an på, passer SPOT ON ind i den måde vi gerne vil lave forretning på, og kemien blandt os og alle edgemo’s medarbejdere er endnu et vigtigt aspekt i dén ligning, for ikke at sige det vigtigste”, supplerer Frederik Gerval, Senior Partner Account Manager hos Fujitsu.

Viden, kompetencer – og en fransk canadier

Samarbejdet med Fujitsu og udnævnelsen som SELECT Circle Partner betyder, at edgemo’s viden, kompetencer og erfaring på bl.a. Fujitsus servere og storage er 100% up to date og den skarpeste på markedet. Derfor har vi oprettet en netværksgruppe for vores kunder kaldet Fujitsu Klubben, som mødes to gange årligt og fx tager til Fujitsu Forum i München. Læs rejsereportagen.

I kraft af dette samarbejde har edgemo derfor en bred vifte af ressourcer til rådighed, når vi skal implementere dit næste Fujitsu-projekt. Og har du ikke allerede meldt dig til, så skynd dig ind og tryk på tilmeldingsknappen til edgemo Summit [udløbet], hvor Dominique Coté – Fujitsus egen canadiske IoT guru – gæster os med et show om alt mellem Internettet og intelligente devices.

Helt vildt kedelig it

Intego, edgemo og Fujitsu

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.