Skrevet af

Jesper Johnsen, Head of Sales Corporate West

Steffen Hansen, Presales Consultant

To særdeles stærke kort bliver nu en del af rækkerne i Danoffice IT og edgemo's fællesskab. Den nye duo er et perfekt match til vores position på ansvarlighed, omtanke og høj faglighed – men faktisk også på bæredygtighed. Steffen Hansen og Lars Rasmussen kommer nemlig både med særdeles tung HPE-erfaring i bagagen, og så er de begge indgående specialiseret i HPE’s GreenLake-løsning.

Hele to HPE- og GreenLake-specialister i ét hug; et særdeles godt match til et i forvejen stærkt HPE-hold i Danoffice IT og edgemo. Det understreger - hvis vi skal hælde lidt ananas i egen juice - vores nye position som den største HPE-partner i Danmark og tredjestørste i Europa. Byd velkommen til Steffen Hansen, som kommer fra distributørleddet, senest hos Tech Data, hvor han udelukkende har haft fokus på HPE. Byd også velkommen til Lars Rasmussen, som har mange år bag sig blandt andet fra HP og HPE samt fra bankverden, og har blandt andet arbejdet med hardware aaS og leasing.

Dobbeltopgraderingen betyder, at vi nu kan realisere et endnu større fokus på de mange muligheder med HPE GreenLake. Her taler vi services med helt nye muligheder i krydsfeltet mellem OnPremises og Cloud – endda med en bæredygtig tilgang. Sagen er, at man kun betaler for dét, man bruger. Man reducerer dermed spild og tabt energi til et minimum.

Et højt specialiseret Match

Steffen Hansen, Presales og produktspecialist på HPE, fortæller om sin baggrund: ”Jeg har længe været specialiseret på HPE, og for tre års tid siden, begyndte det at rumle lidt med GreenLake, og selvom, det var ganske spædt, kunne jeg se en fremtid i det”, siger han og fortsætter: ”Især overfor kunderne, som nu får muligheden for at betale for det, de bruger, i stedet for faste månedlige ydelser, hvor der indgår stort spild”, siger Steffen Hansen og fortsætter:

”Jeg er meget begejstret over at starte i Danoffice IT/edgemo. Der er et utroligt højt engagement og niveau på HPE’s produkter og services. Allerede, da vi startede dialogen, kunne jeg mærke, at det var et virkelig godt match. Jeg kunne rigtig godt lide tonen i huset og den kultur, der er opbygget”.

Erfaren herre gør sin entre

Lars’ karriererejse har budt på ansættelser i både HP, HPE og bankverdenen. ”Jeg har været i it-branchen længe, og at jeg nu er startet i Danoffice IT/edgemo virker helt rigtigt. Vi er en markant og seriøs spiller, og i mine år i både HP og HPE har jeg samarbejdet meget tæt med Danoffice IT. Firmaet var klart min førsteprioritet i udvalget af potentielle arbejdspladser. Jeg kan rigtigt godt lide ånden her og vores mange spændende kunder”.

Om erfaringen med GreenLake fortæller Lars: ”Jeg var med til at udrulle GreenLake til HPE-partnerne helt fra start, hvor den havde flere børnesygdomme. Og da vi endelig var klar, så kom Corona. Men jeg fik underskrift på en af HPE’s første sager i Norden. Da HPE omstrukturerede globalt, røg jeg videre til en anden forhandler, hvor jeg også indgik en række GreenLake-aftaler”.

En grøn flod af muligheder

GreenLake er HPE’s største satsning inden for de sidste 10 år og et krydsfelt mellem OnPremises, Cloud og et bæredygtigt produkt. Det handler om kun at sætte strøm til dét, man har brug for – og dermed også kun betale for det, man bruger. Lars Rasmussen forklarer: ”GreenLake-kunder sparer i gennemsnit 33% energi, så det er nærmest den grønneste form for it i dag. Sammenlignet med konventionel it vil kunden i gennemsnit have 40% mindre udstyr i drift. Så miljømæssigt har det spændende perspektiver. Ud over, at Danoffice IT/edgemo er HPE’s største danske partner, er det mit personlige mål, at vi også skal være de bedste på GreenLake”.

Steffen Hansen kommer med en anden baggrund og supplerer Lars: ”Jeg er måske lidt atypisk som Presales, fordi mit udgangspunkt er mere teknisk: Jeg har siddet med i hele indkøringsprocessen på GreenLake herhjemme – jeg var den eneste proaktive distributør på dette produkt, så jeg fik nogle rigtig gode erfaringer. Jeg har dog hele tiden haft det fokus, at man ikke bare kan skubbe GreenLake ud over kanten. Man skal give dét, kunden har behov for. Men – hvis det så kan eksistere i en GreenLake-løsning, så er det rigtig godt”, siger han og fortsætter: ”Der er rigtig meget godt i en GreenLake-løsning, hvis man oplever periodiske spidsbelastninger. For eksempel webshops eller TV-kanaler, som har store peak-perioder. Her kan vi direkte gå ind og hjælpe virksomheden med at løse et problem”.

Bæredygtig service

Lars Rasmussen lægger ikke skjul på sin begejstring for it som en service. Noget han har mange års erfaring med. ”It er et nødvendigt onde for virksomhedernes forretning, så hvorfor investere dyrt, når man kan få it som en service? Med GreenLake skal man ikke tænke på andet end det, man har brug for. Herefter kan man se fremad. Det hele er tilpasset virksomhedens aktuelle forbrug. Og det passer til den lille it-afdeling på tre mand – og til det store multinationale selskab”, fortæller Lars, og Steffen Hansen supplerer:

”Produktet har også et åbenlyst bæredygtigt perspektiv, for i bund og grund kan kunden nu måle på hver enkelt enhed, hvor meget strøm og CO2, de bruger - endda med mulighed for at skrue op og ned - så det giver alt andet lige nogle nye muligheder”, slutter Steffen Hansen.

Der er meget meget mere...

Tak for at du læste med hertil. Måske er det fordi, du vil være sikker på, at vi kan løfte din opgave? I så fald får du lige en hurtig men overbevisende opremsning her:

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.