Ved dette års HPE Hector Awards gik Danoffice IT og edgemo på scenen arm i arm. Hele fire gange indtog vi de skrå brædder – blandt andet for at modtage året hovedpris! Men det blev også til særdeles velfortjent personlig hæder til to af vores dygtige HPE-riddere, som med guld og glimmer slog fast, at de hører til i branchens absolutte top.

Både Danoffice IT og edgemo har i mange år været førende HPE-partnere i Danmark - Danoffice IT endda internationalt. Til vores nye fællesskab medbringer vi hver især et uhyre højt engagement, da vi fra begge sider har investeret rigtig meget i samarbejdet med HPE. Derfor kunne dette års Hector Awards også ses i netop dét perspektiv, og vi er naturligvis stolte over at kunne hente så tunge priser hjem.

Tunge drenge og højdespring

Vi starter naturligvis med dem, som gør det hele muligt for os: Vores dygtige kolleger. Ved hver Hector Award kåres Årets Tunge Dreng/Pige inden for en række kategorier, og to af dem blev vores Kim Ejby og Niels Vejrup på henholdsvis Aruba og HPE. Begge kom på scenen - Niels Vejrup endda på krykker - og begge blev hædret med Årets Tunge Dreng for deres indsigt, indstilling og flotte indsats for vores HPE-samarbejde.

Tunge drenge rimer ikke umiddelbart på højdespring, alligevel var det netop prisen som Året Højdespringer, Danoffice IT blev tildelt. HPE skriver om prisen: "Prisen er til den partner, der har vækstet sin samlede HPE-/Arubaforretning mest i 2021. Vi ved alle, at vækst driver værket, og vi ville lyve, hvis ikke vi indrømmede, at vi både som virksomhed og mennesker er drevet af at ville gøre det bedre år efter år. Derfor går prisen som Årets Højdespringer til den partner, der har haft den højeste vækst på den samlede HPE-/Arubaforretning year-on-year."
Det var da også en stolt CEO, Lars Baun Jensen, som måtte på scenen efter dén pris.

Ulven bider

Året hovedpris var selve Hector-prisen, kaldet Årets Hector. Tidligere gik den under navnet Årets Ulv, da det er en pris med lidt mere bid, som HPE selv beskriver det: "Hector viser vejen for hele flokken af dygtige HPE-partnere. Og selv om Ulven er både omgængelig og humoristisk, så viser den tænder, hvis konkurrenterne kommer for langt ind på dens territorium. Ligesom Ulven løfter vi i flok uden at give køb på vores selvstændige og stolte natur. Vi kan samarbejde, men kan også løbe langt alene for at sikre et godt bytte. Årets Hector går til den partner, der har gjort en exceptionel indsats i året, der er gået. Det være sig opnåelse af fælles omsætningsmål samt udvikling af forretningen. Det er en partner med fokus på hele den samlede HPE-forretning, lysten til nye teknologier, og dedikeret fokus på vores fælles samarbejde.

Og for anden gang til HPE Hector Awards 2021 måtte Lars Baun Jensen, på scenen. Denne pris gik nemlig fortjent til Danoffice IT. En bedrift, vi alle er rigtig stolte af, og Lars sendte da også en tak hele vejen rundt til vores dygtige kolleger i Danoffice IT – og edgemo – til vores kunder, og naturligvis til HPE for samarbejdet. 

Alt i alt en flot markering af det, vi kan og kan drive det til, Danoffice IT og edgemo i fællesskab.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.