Skrevet af

Jesper Johnsen, Sales Manager

Thomas Laursen, Infrastructure Specialist

Fredag den 17. januar modtog edgemo prisen som Årets Hybrid IT Partner til HPE’s årlige Hector Awards i Operaen. Det skyldes vores ekstraordinære kompetence og indsats på HPE’s hybride løsninger som fx SimpliVity og Nimble.

En af kompetencerne er Infrastructure Specialist, Thomas Laursen, som her sætter ord på herlighederne ved SimpliVity: ”Her får du ægte virtuel infrastruktur og slipper helt af med den traditionelle stack, og ikke mindst al den tid, der bruges på at vedligeholde og optimere den. Alt administreres fra ét sted, og alle aktiviteter - fx oprettelse af nye virtuelle servers, snapshots, restores og clones m.m. - gøres nemt via få klik med musen direkte fra den administrations-platform, du allerede kender. Simplivity integrerer sig nemlig direkte med din eksisterende HyperVisor-platform fx VMware Virtual Center.”

Trio-formationen edgemo+HPE+kunde har ad flere omgange vist sig at være på højt niveau. Ud over prisen som Årets Hybrid IT Partner 2019, hev vi i 2018 også en Platinum-certificering og en pokal som Årets HPE Hardwarepartner hjem.

Se et par eksempler på sager, hvor vores SimpliVity-ekspertise har gjort en forskel herunder.

CASE: Ny core-infrastruktur på 3 måneder
At SimpliVity kan noget ekstraordinært, beviste vi, da en af vores kunder, en dansk grossist, pludselig skiftede ejer og derfor kun fik tre måneder til at etablere en helt ny core-infrastruktur.
”Vi stod i en situation, hvor vi jo om et par måneder ikke havde servere, men i stedet for at lede efter en hurtig ny leverandør af servere eller et virtuelt miljø, så sagde vi, NEJ. Hvordan vil vi have det? Vores krav var: Det skulle være nemt! Give overblik. Let at migrere. Fremtidsrettet på ubestemt tid og helst samlet på ét sted. Og back-up’en... Læs mere

CASE: Ny core-infrastruktur på 3 måneder
At SimpliVity kan noget ekstraordinært, beviste vi, da en af vores kunder, en dansk grossist, pludselig skiftede ejer og derfor kun fik tre måneder til at etablere en helt ny core-infrastruktur.
”Vi stod i en situation, hvor vi jo om et par måneder ikke havde servere, men i stedet for at lede efter en hurtig ny leverandør af servere eller et virtuelt miljø, så sagde vi, NEJ. Hvordan vil vi have det? Vores krav var: Det skulle være nemt! Give overblik. Let at migrere. Fremtidsrettet på ubestemt tid og helst samlet på ét sted. Og back-up’en skulle køre nemt og næsten af sig selv. Da vi så sad med vores punkter, så tænkte vi; er der overhovedet nogen, som kan dét der? Og ja, det kunne SimpliVity, HPE og edgemo i kombination. Ud af mange bejlere, valgte vi tre ud til at præsentere, og det endte med, at SimpliVity kunne opfylde kravene. Vi havde ikke sat os på SimpliVity fra start – det afgørende var edgemo’s præsentation og de muligheder, de kunne se med os og systemet”. Læs mindre

CASE: En tiendedel strøm og 40 gange hurtigere
Abena stod i en lidt anden situation. De havde ret meget gammelt jern til at stå, og det brugte noget i retningen af 6000 Watt i tomgang. Først ville de prøve at bevare den eksisterende serverpark, men grundet en del knopskydninger gik de i stedet i gang med at se på det hele. Enterprise Architect, Henning Berggreen, understreger det simple og effektive i løsningen: ”I første runde gik vi efter en 3PAR-løsning. Men så fik vi præsenteret SimpliVity og kunne hurtigt se, at selv en mindre, billig 3PAR-løsning ville koste det samme som... Læs mere

CASE: En tiendedel strøm og 40 gange hurtigere
Abena stod i en lidt anden situation. De havde ret meget gammelt jern til at stå, og det brugte noget i retningen af 6000 Watt i tomgang. Først ville de prøve at bevare den eksisterende serverpark, men grundet en del knopskydninger gik de i stedet i gang med at se på det hele. Enterprise Architect, Henning Berggreen, understreger det simple og effektive i løsningen: ”I første runde gik vi efter en 3PAR-løsning. Men så fik vi præsenteret SimpliVity og kunne hurtigt se, at selv en mindre, billig 3PAR-løsning ville koste det samme som en stor samlet SimpliVity-installation. Det er det nemmeste i verden at gå til i implementeringen, fordi det er baseret på almindelige servere. Vi skulle sætte 3-4 IP-adresser op, og så klarede HPE stort set resten. Det er næsten som at lege med LEGO®-klodser. Du følger en enkel instruktion og bygger bare en klods mere på, hvis du fx har brug for mere storage, RAM eller CPU. Jeg brugte kun én eftermiddag, da vi skulle teste vores første set-up i Tyskland. Det gik så hurtigt, at der var tid til sightseeing bagefter. SimpliVity er egentlig et plug-in til din VM, så det er kendt stof. Det er også præsenteret grafisk lækkert. Vores elev kan sætte det op og overskue det hele i dashboardet.”

Med løsningen bruger Abena nu omkring ti gange mindre strøm end før, cirka 640 Watt. Og det generelle billede, de får, er, at alt kører ti gange hurtigere end før. Den nye SimpliVity kan klare kørsler, som før tog ti minutter, på 15 sekunder! Dét er en tidsbesparelse, der er til at få øje på. Læs mindre

God værkstedshumor i Operaen

Et sjovt kuriosum er selve overrækkelsen, for som med meget andet i edgemo, blev overrækkelsen ikke helt almindelig. Bubber, som også lyder det borgerlige navn, Niels Christian Meyer, er vært, og midt under hans overrækkelse af statuetten og interview af vores CEO, Lars Andersen, ringer Lars’ telefon ...og Bubber tager den. Det er Lars’ gode ven og værkstedsmand, Kurt, som på klingende ålborgensisk får sig en snak med Bubber. Det blev en meget underholdende aften. Se en videohapser fra prisoverrækkelsen herunder.

.

Flere nomineringer

Udover kåringen som Årets Hybrid IT Partner blev edgemo også nomineret til Årets Ulv og til Årets HPE Pointnext Partner. Her er HPE's definition af priserne:

Årets Hybrid IT Partner er prisen til den partner, som har gjort en exceptionel indsats for at komme op og køre med HPE’s value produkter. En HPE value-forretning er jo ikke lige noget, man får op at køre fra den ene dag til den anden. Det kræver masser af hårdt arbejde, både at finde en niche i markedet, men også at lære HPE-junglen at kende.

Årets Ulv er prisen til den partner, der har gjort en exceptionel indsats i året, der er gået. Det være sig både i budget og produktnørderi. Det er en partner med fokus på hele den samlede HPE forretning, lysten til nye teknologier (Super 6) og dedikeret fokus på vores fælles samarbejde.

Årets HPE Pointnext Partner er prisen til den partner, der udmærker sig ved målrettet at positionere service i forhold til markedstransformationen og de ændrede behov. En partner der formår at levere løsninger og dermed skabe en total oplevelse for kunderne.

Tusind tak til HPE for prisen og for en uforglemmelig aften!

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.