HP finder nye måder, som mennesker, maskiner og indhold kan samarbejde på – i hele verden. HPs produkter er skabt til dem, der vil præstere mere.

HP og Danoffice IT har samarbejdet haft et tæt samarbejde i flere år. Som HP Platinum Partner har vi højeste specialisering inden for Client Virtualization, Services Computing, Managed Print og Workstation - din garanti for, at vi kan vores kram.

 

Vil du høre mere om HP?

HP Amplify Power Partner

Vi er HP Amplify Power Partner med specialiseringer inden for PS lifecycle services og workstations. Partnerstatussen og specialiseringerne er din garanti for, at vi kan vores kram inden for HP's portefølje. Vi holder kniven skarp ved at deltage i konferencer, fora og tests.

4-stjernet HP Amplify Impact Partner

Blot et år efter, vi blev tildelt tre stjerner i HP’s Amplify Impact partner-program, kan vi nu stolt tilføje endnu én. Som en af blot to 4-stjernede HP-partnere i Danmark er vi med til at gå allerforrest i arbejdet for grønnere it og for en grønnere branche. På vegne af miljøet og vores kunder. Dette arbejde er en del af et samlet hele, hvor vi som global virksomhed konstant øger indsatsen for at handle meningsfuldt, ansvarligt og bæredygtigt. 

Workstation Finder

Med en ZBook workstation får du stor ydeevne, når det betyder mest. Performance, stabilitet, sikkerhed og grafik er i højsædet, og ZBook porteføljen indeholder produkter til medarbejdere, der arbejder med grafiske programmer, design, videoredigering, spiludvikling, produktudvikling, store datamængder m.m.
Er du i tvivl om hvilken workstation du skal købe? HP's Workstation Finder hjælper dig med at finde den enhed, der passer bedst til dig.

Hør mere om HP?