Det svarer lidt til, når en dansk film vinder en Oscar. Dér sidder Lars Andersen, CEO for edgemo, i selskab med alt fra store amerikanske forhandlere til fornemme franskmænd, og pludselig bliver "lille" danske edgemo nævnt.

Lars bliver hevet op på scenen af HP's europæiske managing director, franske Charl Snyman, sammen med HP's managing director for Danmark, Peter Møller Kristensen. "edgemo is HP Partner of the Year" runger det ud i salen med alle deltagerne på HP's globale partnerkonference i Houston, HP Reinvent 2019, med 1400 deltagende partnere.

Vi passer sammen

Det er en flot cementering af vores virkelig gode partnerskab med HP. Vi passer godt sammen, har cirka samme størrelse i Danmark og et pænt stykke hen ad vejen samme holdning til tingene. Det må ikke blive alt for kompliceret - især ikke for vores fælles kunder.

Vores kontaktpersoner i de mange danske virksomheder har en vigtig rolle, som alt for ofte bliver taget for givet. Vi kan hjælpe dem på vej til en større forståelse for, hvad de rent faktisk udretter. Førnævnte Peter Møller Kristensen skriver det meget godt i sin Børsen-artikel fra 27. februar 2019:

"Danmark rammer gang på gang en førsteplads som EU's eller verdens mest digitaliserede og teknologisk fremskredne land. Alligevel får nutidens it-chefer og deres ansatte alt for sjældent den anerkendelse, de fortjener for hver dag at holde moderskibet på ret kurs og balancere modstridende krav som sikkerhed, GDPR og forretningsudvikling. Resten af os tænker måske først på it-folkene, når printeren er i udu eller passwordet er glemt. Så næste gang du møder din IT-chef, så prøv med et klap på skulderen. Det vil med garanti blive værdsat" fortæller Peter Møller Kristensen, adm. direktør i HP Danmark.

HP-nyheder

- også til verdens mest digitaliserede og teknologisk fremskredne land.
HP præsenterede på HP Reinvent en række nyheder inden for især kategorierne: Sikkerhed, Services og Workplace Devices kombineret med et fokus på bæredygtighed og den nye generation af brugere. Det fik en vis understregning, da der gik ild i seks olie- og kemitanke, som førte store kemifyldte skyer ind over Houston under konferencen.

En af nyhederne i den lidt sjovere kategori er et nyt Virtual Reality-headset med dobbelt opløsning møntet på bl.a. sundhedssektoren og undervisning. Målet med produktudviklingen var at opnå "halvdelen af prisen, dobbelt så tydelig og to tredjedele af vægten" i forhold til HP's tidligere Windows Mixed Reality Headset. Og det lykkedes - headsettet har en opløsning på 2160x2160 per øje og vejer mindre end et halvt kilo.

Udover nyhederne havde HP - for at synliggøre fremskridtet - også taget en række af deres gamle produkter med i udstillingen. Gæt selv, hvad der er hvad på billedet herunder.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.